Ce a lipsit Oltchimului in semifinala cu Gyor

In ultimele zile am tot citit o sumedenie de pareri cu privire la esecul echipei Oltchim la portile finalei EHF Champions League. Cu sase goluri avans pe terenul invincibilei Gyor, Oltchim s-a inecat la mal, fara a mai spune ca cine.

“Mentalitatea romanesca” a fost de vina si ne-a tradat din nou. Insusi presedintele Gatu vorbeste de o labilitate psihica.

Personal consider ca nu mentalitatea ne-a tradat de asta data, ci tocmai absenta spiritului romanesc, a jucatoarei pe care o regasim azi, maine si chiar poimaine puternic ancorata la Oltchim indiferent daca a fost umplut sau nu cardul la timp.

Oricat de bine ar fi aparat, Navarro nu va fi niciodata Hutupan, la fel cum nici Pineau nu se poate compara cu Luca sau Bese. Sa nu mai vorbim de Bulatovic, jucatoare despre care umbla vorba ca s-ar fi inteles cu Gyor pentru sezonul viitor.

Si atunci o putem compara pe aceasta cu Neagu, care probabil ar fi tras cu dintii in finalul de la Veszprem pentru a marca mai mult decat un gol.

Sper sa ma fi inselat, dar cel putin bizare au fost unele aruncari ale “stranierelor” de la Oltchim in acel final nerecomandat cardiacilor.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza