Menu
0 Comments

Nou serial coreean la TVR: Luna îmbrăţişează Soarele

Din seria Legendele Palatului, postul public de televiziune propune un nou serial coreean începând de marţi. Misiunea nu va fi una uşoară dacă ţinem cont că Zeul Războiului s-a bucurat de o audienţă impresionantă, dar Luna îmbrăţişează Soarele propune o altă abordare.

Timp de 20 de episoade, practic zece zile sau două săptămâni de luni până vineri, vom vedea povestea de dragoste dintre un rege, Lee Hwin, şi preoteasa Wol, într-un cadru medieval dominat de prejudecăţi şi reguli stricte.

La origine serialul este o ecranizare după romanul “Haereul Poomeun Dal” de Jung Eun-Gwol. În 2012 noul serial coreean de la TVR s-a bucurat de o deosebită apreciere la Baeksang Drama Awards, premiile industriei de televiziune din Coreea de Sud, unde a fost premiat pentru cel mai bun serial, cei mai buni actori (Kim Soo hyun si Han Ga in), cei mai buni copii-actori (Yeo Jin go, Kim You jung, Kim So hyun), cel mai bun scenariu la MBC Drama Awards 2012.

În altă ordine de idei, noul serial coreean vine cumva să mai îndulcească din amărăciunea fanilor după destinul tragic al lui Kim Jun din Zeul Războiului.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza