Menu
0 Comments

HBO va difuza documentarul Anul Dragonului

Canalul de filme HBO va difuza in premiera la 13 iunie, ora 20:00, documentarul Anul Dragonului. Acesta prezinta viata comunitatii chinezesti din Romania, una extrem de numeroasa de altfel si cu o activitate comerciala deloc de neglijat.

„Anul Dragonului“ prezinta povestile unor imigranti chinezi din Bucuresti, „rataciti“ in peisajul social si economic din România actuala, si, in acelasi timp, surprinde fragmente din realitatea româneasca vazute si intelese din perspectiva lor. Documentarul dezvaluie aspecte din viata a trei barbati care reprezinta grupuri sociale distincte: un muncitor in constructii, un afacerist si un jurnalist. Indiferent de statutul lor social, primele etape ale adaptarii sunt dificile si ascund adevaruri incomode, scrie Adevarul.

Din punctul meu de vedere se anunta un documentar extrem de interesant si pe care nu vreau sa-l ratez. Nu cred ca este bucurestean sau roman sa nu fi auzit cel putin in treacat de complexele comerciale Dragonul Rosu sau Niro/Europa, unde activeaza cea mai mare parte a comunitatii chinezesti din Romania.

Vedeti mai jos si un video trailer al documentarului produs de HBO Romania:

[youtube id=”BmbFRoto004″]

Foto

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.