Menu
0 Comments

Micul romanesc este salvat de la disparitie

Uniunea Europeana a dispus o directiva prin care micul romanesc ar fi trebuit scosi in afara legii de la 1 iunie. Daniel Constantin, ministrul agriculturii, da insa asigurari ca pericolul a trecut si ca micii romanesti vor fi incadrati la categoria “produse traditionale”.

“Micul romanesc este salvat, ca sa spun asa. Nu este niciun fel de problema. Cu ajutorul sectorului, care s-a mobilizat foarte bine, eu cred ca am reusit sa facem un lucru foarte important”, a declarat Constantin dupa cum am citit aici.

Asadar grataragii din toate orasele, satele si catunele patriei sa rasufle usurati. Sportul national numit gratar, condimentat evident cu o portie meritata de mititei, este salvat pentru eternitate.

Nimic nu ne va impiedica de acum inainte sa invadam padurile, sa lasam tone de gunoaie in urma noastra si sa plecam cu burtile pline de mici. Nici macar elitistii din UE nu ne-au putut scoate micii din cap.

Lasand la o parte usoara urma de ironie din ultimele fraze de mai sus, consumul de mici in limite rezonabile, cu o carne atent prospectata si cu obligativitatea curateniei la locul gratarului nu dauneaza grav sanatatii.

Foto

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza