Menu
0 Comments

Ala de respira greu, era TAS-ul ma. Rapid trimisa in Liga 2

Aceasta apropo de nebunia din Liga 1 sau de kitsch-ul de care face vorbire nea Mitica Dragomir, kitsch pe care conducatorii fotbalului romanesc l-au creat prin deciziile luate in aceasta vara.

Situatia este cat se poate de simpla. Rapid trebuia sa joace in Liga 2 dupa ce nu a primit licenta sportiva. FRF si LPF nu au cazut la pace in ceea ce priveste calea de urmat: cea sportiva sau cea juridica.

S-a ajuns astfel la o cale de mijloc, una fara precedent, iar Rapid si Concordia Chiajna au fost programate sa dispute un meci de baraj absolut inutil.

A castigat Rapid, 2-1 dupa prelungiri, si a ramas legal, s-a convenit la vremea respectiva in Liga 1. Numai ca cei de la Concordia Chiajna au facut memoriu la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

La doua saptamani de la inceputul noului sezon al Ligii 1, timp in care Rapid a disputat doua meciuri, cu Vaslui si Viitorul, TAS da verdictul definitiv si irevocabil, hotarand retrogradarea Rapidului in Liga 2 si aducerea Concordiei in prima liga.

De aici toate problemele care califica sau descalifica ceea ce se intampla in Liga 1.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza