Menu
0 Comments

Mihai Stoica ataca publicatiile trustului Pro dupa calificarea Stelei in grupele Ligii Campionilor

Managerul echipei Steaua, Mihai Stoica, nu a uitat de razboiul mediatic pe care il poarta cu reprezentantii trustului MediaPro si a tinut sa arunce mai multe sageti “otravite” in directia acestora.

La o zi dupa ce Steaua obtinea la Varsovia calificarea in grupele Champions League, MM Stoica a convocat o conferinta de presa la sediul clubului din Aleea Alexandru unde a vorbit despre sosirile si plecarile de la Steaua.

“Am citit despre un anume Ze Eduardo, jucator inventat de anumite publicatii cum ar fi ProSport, Sport.ro sau CanCan TV. Acestia inventeaza pentru a-si castiga painea. Insa din nefericire pentru ei Steaua joaca in grupele Champions League si se va vedea la Digi Sport, Dolce Sport si TVR. Pe ei ii lasam cu Wrestlingul, cu Goluri si Goale, cum de altfel sunt si capetele lor”, a spus Mihai Stoica.

Conflictul dintre MM si reprezentantii trustului MediaPro este mai lunga durata si cel mai recent episod s-a consumat inaintea partidei retur cu Vardar Skopje. Oficialul stelist a interzis atunci accesul reporterului ProTV la antrenamentul oficial al Stelei, de acolo iscandu-se un adevarat scandal soldat cu o vizita la un tribunal din Skopje si o amenda pentru MM.

Tags: , , ,

1 thought on “Mihai Stoica ataca publicatiile trustului Pro dupa calificarea Stelei in grupele Ligii Campionilor”

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza