Menu
2 Comments

Reclame pe asfalt

Orasul este impanzit mai nou de reclame de tot felul si mai ales peste tot. Bannere pe fatadele blocurilor, panouri special construite si plasate in intersectii, stalpi invesmantati de sus si pana jos in afise cu diverse anunturi.

Un comert perpetuu cu de toate. Cu toate acestea nu mica mi-a fost surprinderea, intr-o seara la o plimbare pe doua roti, sa calc la propriu o reclama. Da, da, era sa o calc pentru ca ghici ce? Reclama mai nou se face chiar si pe asfalt sau, altfel spus pe trotuar pentru ca as forta nota numind acea bucata cu linii galbene pista pentru biciclete.

Asadar suntem martorii unei noi forme de publicitate urbana: reclama pe asfalt. Oare cat costa, daca exista costuri pentru asa ceva?

Pur si simplu iti alegi un trotuar mai circulat, faci un sablon si trasezi mesajul dorit? Pentru ca daca e vorb asa imi aleg si eu intersectia mare de la Unirii si scriu chiar langa zebra: “Vizitati www.ecronicar.ro” 🙂

Reclama de mai jos se gaseste undeva intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia pe pista de biciclete in apropierea unei treceri pentru pietoni.

P.S. A nu intelege ca acest articol ar fi vreo reclama ascunsa la firma de mai jos. Pana aseara nici nu stiam ca exista Presto Pizza, cu atat mai putin ca-si fac reclama pe asfalt.

image

Tags: , , , , ,

2 thoughts on “Reclame pe asfalt”

  1. Tudor Marius says:

    ar fi o idee buna :)) iti mai dau si eu niste site-uri sa imi faci si mie reclama:))) la Unirii

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza