Menu
0 Comments

Stelistii au facut-o de oaie. Spectacol jenant dupa meciul cu Barsana

Mihai Radut si Paul Parvulescu s-au prezentat dupa meciul de Cupa Romaniei cu Avantul Barsana la interviurile post meci. Numai ca in loc de cateva explicatii deja sablon gen “ne-am dorit victoria”, “am crezut in noi”, “vrem cupa” si altele de acest fel, cei doi amintiti mai sus au preferat sa raspunda monosilabic: “da”, “nu”, “ok”, “nu cred”.

Radut a fost primul la cadru si pentru cateva secunde am crezut ca omul are o grava problema de comunicare. M-am gandit ca poate sunt urmarile relatiei pe care a avut-o cu Gina Pistol. Omul si-a jucat bine rolul si cred ca merita chiar o prima din partea conducerii steliste.

A urmat Parvulescu. Baiat insurat, la casa lui, si care a tradat inca de la prima imagine teatrul ieftin pe care era fortat sa-l joace in fata camerei. In cazul lui am aflat mai mult decat “da” si “nu”. A scapat un “nu cred” pentru care consider ca ar trebui amendat conform cu Regulamentului de Ordine Interioara.

Ca sa fie lucrurile cat se poate de clare, realitatea se prezinta astfel. MM Stoica si Laurentiu Reghecampf, oamenii care conduc Steaua din libertate, sunt intr-un conflict de mai mult timp cu trustul MediaPro. Totul a culminat cu scandalul de la Skopje (amanunte aici) si s-a extins pana in zilele noastre.

MM este tratat cu apelativul de “huligan” in paginile publicatiei ProSport si in emisiunile de la Sport.ro, iar managerul raspunde la randul sau prin exemplele de mai sus la un meci produs de ProTV, varful trustului MediaPro.

Din toata povestea singurii care au de pierdut sunt suporterii care sunt tratati cu o lipsa de respect total neprofesionista pentru un club de talia si renumele Stelei. Daca cei de la Steaua considera ca aduc un deserviciu trustului in cauza printr-un boicot jenant sunt pe o pista gresita.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza