Menu
0 Comments

VIDEO Bike Fest – Editia a 3-a

Sambata a debutat in Bucuresti a III-a editie a Bike Fest, cel mai mare festival dedicat biciclistilor de la noi din tara.

Cateva sute de pasionati ai sportului cu pedale si-au dat intalnire la ora 11 in Parcul Herastrau, intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle, de unde au plecat in prima proba a Pentathlonului.

Dupa un traseu de 7.5 km s-a ajuns in Parcul Izvor, locul unde participantii au continuat competitia la celelalte patru probe: Handling/Slow Motion, Spinning, Quiz/Tech Skills, Power Bike.

Intre acestea biciclistii au putut lua parte la mai multe cercuri de discutii tematice sau au putut vizita talciocul de obiecte si accesori.

Cele mai importante nume din domeniu au avut corturi la eveniment si au oferit reduceri importante pentru cei care au dorit sa-si achizitioneze o bicicleta nou sau un accesoriu.

In paralel cu toate acestea, baietii de la Bucharest Bike Polo au oferit reprezentatii la intrarea in parc dinspre Palatul Parlamentului. Bike Polo este o disciplina noua la noi, dar extrem de atractiva si dinamica.

Nu au lipsit din peisaj fetele care au defilat in cadrul SkirtBike, acestea aducand cu el un plus de gratie, eleganta si frumusete pe doua roti.

Prima zi de Bike Fest s-a incheiat cu o reprezentatie de stand up comedy si cu un concert.

Tags: , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza