Menu
0 Comments

Basescu denunta pactul de coabitare cu Ponta. Urmeaza circul

“O sa fac o analiza si in dupa-amiaza asta ma voi pronunta. Categoric, cel mai important punct, independenţa justitiei, s-a prabusit ieri, cu binecuvantarea premierului Ponta si acest lucru ma face sa ma indrept spre denuntarea pactului de coabitare si informarea tuturor partenerilor in fata carora mi-am pus obrazul”, a spus Băsescu la B1 Tv.

Asadar, sa ne aprovizionam cu popcorn. Va fi o toamna/iarna lunga. Basescu tocmai a anuntat ca va denunta “pactul de coabitare” cu Ponta.

Ce meciuri vom avea, cum se vor incorda muschii antenelor, reteveurilor si labeunurilor pe subiect. Prevad lovituri cu dosare sub centura si intrari prin alunecare in spatele vestiarelor…

Mi-e teama ca toate astea vor fi intru aburirea constiintei cetatenilor inca neadormiti. Cu alte cuvinte, circ ieftin sau cum sa deturnam atentia de la problemele reale.

Vezi Rosia Montana, vezi cutremurele din Galati, vezi lipsa locurilor de munca, vezi scaderea nivelului de trai, vezi infrastructura de doi bani intr-o tara in care avem minister al “marilor proiecte” (!).

Daca tot avem TVA redus la paine, trebuia sa urmeze si circul, nu?

Tags: , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza