Menu
0 Comments

Inapoi in epoca de aur a comunismului. Apa calda oprita noaptea in Bucuresti

Primaria Capitalei lasa impresia unei nostalgii acute dupa perioada de aur a comunismului si mizeaza pe memoria scurta a romanului. Altfel nu se poate explica decizia de a furniza agent termic in caloriferele bucurestenilor alternativ cu apa calda la robinet.

Cu alte cuvinte, Primaria doreste sa opreasca furnizarea de apa calda in intervalul orar 22:00-05:00, timp in care tot agentul termic se va regasi, chipurile, in calorifere. Ziua procesul va fi invers si tot asa.

O decizie prin care institutia condusa de Sorin Oprescu, personaj care incepe sa-si merite renumele de Doctor Haos, nu face decat sa starneasca si mai mult antipatia unui oras sufocat de hotarari dintre cele mai nefericite.

“Primăria a decis împreună cu RADET să alterneze furnizarea de căldură cu furnizarea de apă caldă, pe durata zilei și a nopții. Apa caldă va fi oprită între orele 22:00 și 05:00”.

Stirea pe larg: http://www.b365.ro/bucure-tenii-nu-vor-mai-avea-noaptea-apa-calda-pentru-a-avea-caldura-in-calorifere_195684.html#sthash.hAg2pCgp.dpuf

Cat mai dureaza sa circulam cu masinile ca inainte de 89, cu sot si fara sot? (Ma refer la numerele de inmatriculare pentru cei mai putin familiarizati cu subiectul).

P.S. In ultima perioada incep sa-i dau dreptate lui Traian Basescu, personaj pe care il iubesc ca la inceput, adica deloc, dar care incepe sa se recredibilizeze pe fondul gafelor repetate ale adversarilor sai politici.

“Nici ăla nu face nimic (n.a. – Oprescu) şi tot cu şmecherii de pe malul Dâmboviţei…”, spune presedintele in materialul de aici: http://www.mediafax.ro/politic/basescu-ponta-un-oprescu-de-mai-proasta-calitate-11480362

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza