Menu
0 Comments

October BIKE POLO Fest in Dobroesti

Chiar daca Octombrie ne-a luat tare cu temperaturi scazute in termometre si precipitatii generoase, noi biciclistii nu cedam usor teren in lupta cu anotimpul rece si mergem la  o partida, mai multe, de Bike Polo, disciplina relativ noua in peisajul urban de la noi. Vedeti mai jos o imagine surprinsa la o repriza de Bike Polo cu ocazia Bike Fest din luna septembrie.

Bike Fest Bucuresti 2013

Comunitatea Bucharest Bike Polo are plăcerea de a vă invita la evenimentul OCTOBER BIKE POLO FEST ce va avea loc Duminică, 6 octombrie în Comuna Dobroești, eveniment ce precede Turneul de BikePolo din primăvară (2014).

————————–————————
Probabil vă întrebați de ce în Dobroești?
————————–————————
În ultimul an am încercat toate suprafețele și terenurile din București (terenuri de fotbal (sintetice), parcări de hypermarket, terenuri de baschet etc) dar niciunul nu s-a apropiat ca dimensiune și suprafață de un teren regulamentar de Bike Polo (care trebuie să aibe dimensiunea de 20×40 sau 25×50), iar în Dobroești am găsit 2 terenuri ideale.

————————–————————
Ce implica Bike Polo?
————————–————————
1x bicicletă (orice bicicletă este perfectă pentru polo)
1x crosă (de obicei realizată din băț de schi și un capăt de țeavă (de apă/gaz) de 10-12cm,
1x minge specială (sau de hochei de iarbă),
un teren asfaltat, sau o suprafață dreaptă de 20x40m sau 25x50m (îngrădită)
Fair-play și spirit de competiție

++++++++++++++++++++++++++++++++++
RSPV EVENIMENT: http://tinyurl.com/evenimentbikepolo
HARTĂ EVENIMENT: http://tinyurl.com/polo-harta
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Aceasta este o invitație deschisă tuturor celor interesați să participe în meciuri de Bike Polo, un sport de echipă bazat pe echilibru, îndemânare și precizie.

Bike Polo a devenit foarte popular în București în ultimul an. În țară există deja 3 echipe Bloody Bears (Ploiești), Easy Rider (Oradea), Vulturul Bărbat (Tg. Mureș), iar în București 2 echipe: Titanii și Error 404.

Bucharest Bike Polo a fost prezent și la primul turneu de Bike Polo din România (Torrid Ploiești) precum și la Bike Fest cu partide demonstrative și un mini-turneu.

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faceți este să veniți cu bicicleta la punctul de întâlnire (MTB sau ceva ușor și manevrabil) iar de restul ne vom ocupa noi (crose, mingi & afterparty)

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.