Menu
0 Comments

Nu ne-am calificat in Brazilia 2014. Asa, si?

Eu nu inteleg de unde incrancenarea asta pe subiectul ratarii prezentei la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia 2014.

Noi n-avem spitale, n-avem sosele, suntem praf la infrastructura, guvernantii fac antijoc sau jocul altor interese, si noi ne dam de ceasul mortii ca nu ne calificam la un CM?!

Sa ne dam cu capul de pereti si sa luam atitudine cand drepturile si libertatile ne sunt calcate in picioare, pamantul tarii arvunit si otravit, nu pentru un simplu joc de fotbal.

Vreau sa vad 53.000 de oameni sau mai multi in piata publica la un adunare spontana fie ea si “neautorizata”, desi daca e spontana ar avea nevoie de vreun certificat de competenta. Atunci ar insemna ca jucam la Mondialul de atitudine civica.

Pana una, alta fotbalul ramane un sport si trebuie tratat ca atare. Altele sunt problemele care ar trebui sa ne preocupe si din pacate avem destule de rezolvat in Romania in afara unei calificari ratate. Nu e nici prima, ba chiar a 13-a la CM, si cu siguranta nu va fi nici ultima.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza