Menu
0 Comments

Selectro ii aduce in Colectiv pe Crazy P si Hot Casandra

1459105_576456129075802_2040164801_n

Selectro revine cu o noua petrecere, de aceasta data intr-o zi de weekend, sambata, 30 noiembrie, in cunoscutul de acum Colectiv.

Dupa ce s-a relansat pe scena clubbing bucuresteana cu petrecerea la care au fost invitati belgienii Vijay si Sofia Zlatko intr-o seara incendiara de miercuri, brandul Selectro ii aduce de aceasta direct din Marea Britanie pe Crazy P si Hot Casandra, un duo cu origini romanesti.

Alaturi de acestia vor mai mixa reprezentantii labelului autohton Miaudio in frunte cu Marika, D-Laid, Happy Guttenberg si Breaky.

▶HOT CASANDRA [DJ SET]

https://www.facebook.com/hotcasandra
https://soundcloud.com/hot-casandra

▶MARIKA
https://www.facebook.com/marika.florin
https://soundcloud.com/dj-marika

▶D-LAID
https://www.facebook.com/George.DLaid
https://soundcloud.com/d-laid

▶HAPPY GUTENBERG
https://www.facebook.com/happygutenbergofficial
https://soundcloud.com/happygutenberg

▶BREKY
https://www.facebook.com/DjBreky
https://soundcloud.com/breky

Intrarea la evenimentul de sambata, 30 noiembrie, este 20 de lei, un pret mai mult decat accesibil pentru a petrece o noapte intreaga pe ritmul selecte.

Selectro se întoarce și reîncepe aventura electronică de data asta alături de MIAUDIO, un nou label electronic ce promovează artiști noi și în devenire din zona nu-disco și deep-house.

În al optulea an de existență, clubnight-ul se reorganizează și propune pentru noul sezon un format ce unește calitatea, cantitatea și diversitatea muzicală cu care v-a obișnuit într-un spațiu nou cu un sunet excelent și condiții optime.

Noul format se traduce printr-un mix câștigător, simplificat de ramuri muzicale aflate la limita dintre underground și mainstream, fie că este vorba de House, Deep house, sau Nu-Disco.

Vedeti mai jos imagini de la petrecerea inaugurala din aceasta toamna cu Vijay si Sofia Zlatko:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza