Menu
0 Comments

Selectro revine in forta cu un nou sezon de clubbing

miaudio

Brandul Selectro isi face reaparitia pe scena clubnight a Bucurestiului alaturi de un nou label, MIAUDIO, intr-un nou format si intr-un spatiu complet fresh, clubul Colectiv.

Petrecerea inaugurala, denumita generic MIAUDIO Showcase 01, propune miercuri, 13 noiembrie, un line-up impresionant al carui cap de afis este tinut de belgienii VIJAY & SOFIA ZLATKO.

Alaturi de acestia vor mai urca la pupitru MARIKA, D-LAID, HAPPY GUTTENBERG, ELEKTROMEKANIK, XPERIMENTAL si BREKY.

Asadar, toate ingredientele pentru o noapte alba de aventura electronica purtata pe ritmuri de nu-disco, house si deep-house in Colectiv cu incepere de la ora 21. Intrarea este libera.

Intrat in al optulea sau an de existenta, clubnight-ul Selectro propune pentru noul sezon un format ce uneste calitatea, cantitatea si diversitatea muzicala.

Selectro, asa cum sugereaza si numele, are la baza procesul de selectie efectuata in sfera muzicii electronice, in functie de nevoile publicului, fara a compromite integritatea sound-urilor promovate, cu focus pe artisti, DJ-i si performeri de marca din Romania si strainatate.

Nascut in studiourile radio, in grila defunctului Activ FM acum mai bine de un deceniu, brandul Selectro a evoluat natural in timp, formatul sau interactiv axat pe artisti si DJ set-uri live fiind principala premiza pentru cresterea sa in ceea ce avea sa devina in 2005
Selectro Live, in clubul Expirat din capitala.

Emisiunea a ramas la randul sau activa in FM schimband frecventele si exportand formatul catre Pro FM Dance (2007), Vibe FM (2010) si Dance FM (in prezent).

De-a lungul existentei sale, brandul Selectro a fost invitat sa organizeze propria scena in cadrul unor festivaluri ca: Sunwaves (2010 si 2011) invitand in premiera Alex Metric, Utah Saints si Dylan Rhymes; I Love Festival invitand Sylde, Ed Rush si Deekline; SevenFest invitand DJ Cheeba si Iarmaroc 2010 invitand Drumattic Twins si Elite Force.

Selectro prezintă: MIAUDIO Showcase 01 – VIJAY & SOFIA ZLATKO (BE)

£ FREE ENTRY

▶VIJAY & SOFIA ZLATKO
https://www.facebook.com/Vijay.Sofia.Zlatko
https://soundcloud.com/vijayandsofia

▶MARIKA
https://www.facebook.com/marika.florin
https://soundcloud.com/dj-marika

▶D-LAID
https://www.facebook.com/George.DLaid
https://soundcloud.com/d-laid

▶HAPPY GUTENBERG
https://www.facebook.com/happygutenbergofficial
https://soundcloud.com/happygutenberg

▶ELEKTROMEKANIK
https://www.facebook.com/elektromekanikmusik
https://soundcloud.com/elektromekanik

▶XPERIMENTAL
https://www.facebook.com/OfficialXperimental
https://soundcloud.com/xperimental

▶BREKY
https://www.facebook.com/DjBreky
https://soundcloud.com/breky

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza