Menu
0 Comments

Romtelecom difuzeaza Eurosport Romania cu Premier League

La o zi dupa ce varianta romana a Eurosport a dat startul difuzarii partidelor din Premier League lovindu-se de ignoranta marilor jucatori RCS-RDS si Romtelecom, aceasta din urma a reactionat si anunta abonatii ca este o chestiune de zile pana cand postul Eurosport, cel care difuzeaza meciurile din prima liga engleza, va putea fi receptionat.

“Difuzarea noii variante de conţinut a Eurosport, care include şi meciurile Premier League, presupune intervenţii tehnice complexe de actualizare a platformei noastre TV (Dolce, n.r.) care nu au putut fi realizate în condiţiile primirii notificarii de la Eurosport cu o zi înainte de data începerii difuzării acestei competiţii. În consecinţă, meciurile din 21 decembrie nu au putut fi transmise, însă lucrările de actualizare a conţinutului Eurosport vor fi finalizate în prima parte a săptămanii următoare. Astfel, telespectatorii vor putea urmări şi meciurile Premier League”, au precizat, duminică, reprezentanţii Romtelecom pentru agentia MEDIAFAX.

In prezent Romtelecom pune la dispozitia abonatilor ambele canale Eurosport in varianta normala in pachetul de baza si HD intr-un pachet special la un pret suplimentar.

UPDATE: La o zi dupa anuntul facut, Romtelecom a introdus in grila de programe a Dolce fereastra Eurosport Romania care transmite partidele din Premier League.

Astfel, de luni seara Eurosport cu Premier League se vede pe canalul 303 de pe Dolce. Interesant este ca pe Eurosport HD, adica pe 304, a ramas semnalul postului Eurosport International, cu toate transmisiile standard nealterate de fotbal, sa spunem asa.

Pentru moment partidele din Premier League sunt transmise in format SD, spre deosebire de cele din Bundesliga transmise de Eurosport 2 in format High Definition.

big-1387825655

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.