Menu
0 Comments

Domnu a dat, Domnu’ a luat

La noi intre blocuri se inoata cu masina. La propriu. A venit o lama de la Supercom (anti-reclama), a impins zapada cativa metri si a disparut, dupa ce il rugasera mai multi vecini sa ne faca si noua o partie (pe banii nostri din taxe si impozite).

I-am facut poza si am de gand sa trimit un e-mail la Primaria Sectorului 2, site unde am ajuns cautand adresa de contact si unde am dat peste un lucru infiorator de amuzant, daca n-ar fi ridicol si revoltator.

Ia vedeti aici ce treaba avea “comandamentul de iarna” al primarului general Ontanu (stiu ca multora dintre voi o sa va placa la nebunie):

“Tinand cont de faptul ca maine este duminica (n.a. – 26 ianuarie adica) si foarte multe persoane (!?!) vor dori sa mearga la biserica, in aceasta noapte se va interveni pentru indepartarea zapezii din curtile si caile de acces ale celor 42 de biserici din sectorul 2”.

In restul sectorului se aplica politica…”Dumnezeu cu mila” sau “Doamne Ajuta!”. Sau, cu alte cuvinte, Domnu de sus a dat, Domnu’ primar a luat (zapada, voturile, simpatia, admiratia etc.).

P.S. Si totusi nu pot sa nu ma intreb: nu au gresit numaratoarea? 42…

wpid-IMG_20140127_161523.jpg

Nu ca pe marile bulevarde lucrurile ar sta mai bine:

wpid-IMG_20140126_204921.jpg

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.