Menu
0 Comments

Eurosport HD in reteaua RCS-RDS

Abonatii retelei de cablu RCS-RDS pot urmari Eurosport HD incepand de joi seara, dupa cum au anuntat intr-un comunicat oficialii companiei cu sediul in Dr.Staicovici.

Pana acum abonatii RCS-RDS puteau urmari doar variantele SD ale Eurosport si Eurosport, insa de acum inainte au posibilitatea sa urmearsca in pachetul de baza sport de calitate intr-o imagine de inalta fidelitate.

Posesorii de televizoare echipate cu tunere incorporate DVB-C vor putea urmari Eurosport HD fara decodor, insa pentru celelalte televizoare este nevoie de inchirierea unui dispozitiv special de la societatea de cablu.

“Începând din această seară, în pachetele de cablu digital vor fi disponibile canalele Eurosport (România) HD și Eurosport 2 HD, iar în sistemul de satelit veți putea recepționa Eurosport (România)”, au anuntat cei de la RCS-RDS pe pagina lor de Facebook.

RCS-RDS ramasese singurul operator mare de cablu fara variantele HD ale posturilor Eurosport in oferta, acestea fiind deja disponibile la UPC, Dolce sau in varianta online pe Spice TV.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.