Menu
0 Comments

IndyCar la Digi Sport

indycar digisport

Digi Sport anunta (detalii aici) ca vor transmite IndyCar in 2014. O veste excelenta pentru un consumator al sporturilor cu motor in general si al celor de peste ocean in special, asa cum sunt eu.

Ultima oara vazusem IndyCar pe defunctul Sport Klub, insa perioada de glorie dateaza din anii 90 cand IndyCar-ul era rupt in doua: CART si IRL.

Recomandare: Mai multe despre unificarea IRL-Champ Car

CART-ul se vedea pe Eurosport…ce curse fabuloase aveam la Long Beach, pe ovalul de o mila din Milwaukee sau pe infioratoarele superspeedway-uri din Michigan si Fontana.

CART-ul a devenit intre timp ChampCar si ulterior a sucombat pe altarul crizei mondiale. O parte din echipe au fost inghitite de Indy Racing League care, de cativa ani, a revenit la vechea titulatura de IndyCar.

Revenirea IndyCar-ului pe micile ecrane din Romania coincide, fericit, cu revenirea lui Juan Pablo Montoya in cursele de monoposturi dupa experienta mai degraba modesta din NASCAR.

Chiar daca IndyCar nu mai e ce a fost, iar sasiurile din prezent sunt de-a dreptul hidoase (pentru a fi elegant in exprimare), sunt convins ca vor fi curse cel putin interesante.

Domnilor, porniti motoarele!

photo credit: 119 via photopin (license)

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza