Menu
0 Comments

Arctic Moon a facut spectacol la prima aparitie in Romania

wpid-IMG_20140222_030249.jpg

Pentru prima data prezent in Romania, DJ-ul si producatorul polonez cunoscut publicului sub numele de Arctic Moon a oferit un show de zile mari in clubul bucurestean Colectiv.

Desfasurata sub emblema TrancEnDance, petrecerea care l-a avut pe Arctic Moon i-a adus pentru prima data impreuna in acest an pe fanii genului trance si a iesit o noapte de tinut minte.

Seara a debutat la ora 22 cu un warm up din partea lui Arisen, acesta pregatind timp de doua ore intrarea in scena a amfitrionilor Snatt & Vix, cei mai de seama exponenti ai genului trance in Romania.

Snatt & Vix au incins atmosfera pentru intrarea lui Arctic Moon pret de o ora si 45 de minute, oferind publicului un set care nu a permis nimanui niciun moment de respiro. Totul a culminat la 1:35-1:40 cu Motorcycle – As The Rush Comes, piesa in timpul careia Arctic Moon si-a facut aparitia la pupitru.

Publicul a luat-o pur si simplu razna pe ritmul acestei clasice a genului, iar prezenta lui “Mister Uplifting” avea sa condimenteze si mai mult o atmosfera super, super incinsa.

De la 1:45 a inceput show-ul lui Arctic Moon, BPM-ul urcand inca din start la 138 pentru ca, nu-i asa, noi nu ne temem de 138. Doua ore si un sfert de uplifting trance, de calatorie in minunata lume a sunetelor electronice. Nimeni nu a stat, iar atmosfera din club a fost una senzationala.

Dupa o ora 4 AM la pupitru au revenit Snatt & Vix pentru un after la fel de tare, iar senzatia de la Aly & Fila – We Control The Sunlight nu poate fi descrisa in cuvinte. Trebuie sa fi fost acolo pentru a simti, pentru a intra in A State of Trance.

Dupa aceasta prima aparitie a trance-ului in Colectiv as putea spune, fara nicio urma de exagerare sau subiectivism, ca acest club se potriveste perfect genului trance. Sonorizare impecabila, spatiu generos, organizare ok, preturi bune la bar. Ce sa mai…o noapte perfecta alaturi de Arisen, Snatt & Vix si Arctic Moon.

Acum ca petrecerea s-a incheiat ramanem cu imaginile surprinse, cu filmarile si numaram zilele pana la urmatoarea intalnire a #trancefamily. Si apropo de familia trance, inca o data am vazut ca muzica trance doboara orice bariera de limba, rasa sau nationalitate. Romani si bulgari am dansat si ne-am bucurat de muzica de la primul si pana la ultimul beat al unui super talentat polonez. This is Trance, this is Life.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza