Menu
4 Comments

Kaufland FURA cu nerusinare!!!

kaufland

Ma duc sa-mi cumpar ceva dulce la ultima ora de la Kaufland, cum sunt singurii cu program prelungit pana la 23. Niste biscuiti cu ciocolata mai precis. Cantaresc…450 grame. La mana cam subtirei. Poate mi se pare.

In fine, ajung acasa si zic sa-i cantaresc cu al meu. Cat credeti ca aveau? 180-200 grame pe cantarul de bucatarie…Iau si niste grisine. 600 de grame la Kaufland, acasa la mine 300 de grame.

Intr-un mod absolut ironic pe bon scriu asa: “Esti mai odihnit cu un somn linistit!”, asta dupa ce tipa de la casa ma intrebase daca “totul a fost ok in magazin”.

A doua zi dimineata ma intorc la Kaufland si cantaresc din nou zece biscuiti cu ciocolata. Peste noapte cantarul care dubla cantitatea si-a revenit ca prin minune. Aceiasi 10 biscuiti acum aratau fix 202 grame.

71679_10203357175434669_1220962745_n

Ma duc la informatii, prezint cazul si de aici urmeaza un dialog pe care il reproduc din memorie.

Kaufland: “Da, dar avem nevoie si de produse, stiti”.

Eu: “Nicio problema, vi le aduc in 10 minute”.

Kaufland: (!?)
….
Revin cu produsele etichetate asa cum le-am promis. Pe fata lor citesc ceva de genul: “asta chiar a vorbit serios, a adus biscuitii?”

Kaufland: “Da, dar mai aveti doar 3 biscuiti din 10”

Eu: “Dupa ce ca i-am platit dublu, nu vi se pare normal ca trebuia sa-i si mananc. Pe cei 7 i-am mancat de nervi doamna, dar nu asta e ideea. Ideea e ca un brand nemtesc, de renume, mi-a bagat mana in buzunar”.

Kaufland: “Stiti, luni au venit cei de la metrologie si cantarele sunt ok. Sigur nu a fost vreo portocala sub cantar sau ceva care sa influenteze valoarea reala?”

Eu: “Pe mine nu ma intereseaza cand au fost verificate cantarele si cu atat mai putin daca sub ele sunt portocale ca sprijin (WTF :))) ) Eu am fost furat si prin urmare vreau sa se faca dreptate”.

Kaufland: “Da, sa vedem…” (Tragere de timp, doar, doar plec resemnat. Dar eu nici vorba sa plec)

Eu: “Haideti ca trebuie sa mai si lucrez azi. Avem doua variante: imi recomandati un superior sa stau de vorba cu el sau va alegeti unde sun prima oara, la politie, la OPC sau la presa”.

Kaufland: “…sa-i dam banii domnului inapoi”

Si mi-au dat banii inapoi pe biscuiti si grisine, mai precis diferenta intre valoarea reala si ce imi cantarisera in plus. Prin urmare, mi-am facut dreptate, insa este de urmarit in continuare fenomenul.

E greu de crezut ca acel cantar verificat luni si declarat in regula s-a stricat miercuri seara, pentru ca joi dimineata sa functioneze din nou normal si nimeni sa nu stie nimic.

photo credit: 119 via photopin (license)

Tags: , , ,

4 thoughts on “Kaufland FURA cu nerusinare!!!”

 1. MSpy says:

  Problema nu e accidentala, este reala. Am dovezi ca se fura la cantar, o sa revin cu probele.

  1. ecronicar says:

   Pe tine cum te-au tepuit? Eu de la patania expusa mai sus n-am mai cumparat nimic care sa fie cantarit la ei si i-am vizitat cat de rar am putut.

 2. b says:

  Magazinele de tip (Kaufland ,Lidl, Penny, Profi, Mega, etc. ) fura nu numai clientii ci si statul, si furnizorii pe care ii obliga sa le dea marfa pe bani de nimic. De aici vin salariile de nimic pe care le primesc muncitorii.

 3. Marius says:

  De ce pana mea avem nevoie si de nemti care sa ne fure, nu avem noi hotii nostrii ???

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza