Menu
0 Comments

Armada Night cu Aly&Fila in concert la Arenele Romane din Bucuresti

Pentru Familia Trance din Romania data de 25 aprilie este insemnata cu rosu in calendarul muzical. Este data cand duo-ul egiptean Aly&Fila, reprezentat pe scena doar de a doua parte, va incinge atmosfera la Arenele Romane din Bucuresti intr-un eveniment Armada Night organizat de TrancEnDance.

Seara de trance va fi deschisa la ora 21:00 de conationalii nostri Snatt&Vix, cei mai buni DJ si producatori de trance din Romania, iar setul lor de incalzirea va fi condimentat cu aparitiile LIVE ale solistei Elli White.

Dupa miezul noptii in peisaj isi va face aparitia Christina Novelli. O stim cu totii pentru colaborarea cu Gareth Emery de la piesa Concrete Angel, insa de aceasta data frumoasa britanica va mixa un DJ SET care va pregati intrarea in scena a lui Fadi, a doua jumatate din Aly&Fila.

Se stie deja ca Aly are probleme de sanatate cu una dintre urechi si de cativa ani nu mai are voie sa se expuna la zgomote, astfel ca trupa Aly&Fila este reprezentata pe marile scene internationale de Fadi aka Fila.

Evenimentul va avea loc intr-un cort incalzit in incinta Arenelor Romane, iar la intrare un bilet obisnuit va costa 50 lei. Pentru cei care doresc acces VIP pretul se ridica la 80 lei.

Trance ON!!!

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza