Menu
0 Comments

VIDEO Aly & Fila la Arenele Romane

Pentru a treia oara in decurs de doua luni scena muzicala electronica din Romania a vibrat pe cele mai inalte ritmuri ale genului trance, iar cap de afist a fost Fila, jumatatea din brand-ul egiptean Aly & Fila, pe numele sau real Fadi Wassef Naguib.

Dar pentru a respecta cronologia ma vad obligat sa dau ceasul inapoi undeva cu putin inaintea miezului noptii. Arenele Romane, loc devenit de referinta pentru tranceri dupa numeroasele petreceri organizate aici de-a lungul anilor, erau incalzite de Snatt&Vix, cei doi tranceri romani care ne ofera de fiecare data momente speciale in warm-ul si la after.

Si inca o bucata, de aceasta din partea lui Bogdan Vix:

Vocalul lui Ellie White. Cu parere de rau n-am inregistrat “si mi-e sete, sete de noi” 😀

Nici de aceasta Snatt si Vix nu s-au dezmintit si au fost la inaltimea evenimentului, daca imi este permis fara a supara pe nimeni, mult peste invitata Chrstina Novelli.

Aceasta a incercat o struto-camila, cu un DJ Set care sa pregateasca intrarea lui Fila in scena alternat cu mai multe piese cantate LIVE.

Concrete Angel arata ca locul Christinei Novelli e la microfon si mai putin la butoane:

La ora 2 fix pe scena si-a facut aparitia Fila si cu imaginea lui de faraon al biturilor a ridicat imediat BPM-ul la 138 pentru ca nu-i asa: Who’s Afraid of 138?!? Cu siguranta pasionatii genului nu s-au temut si au rezistat ca niste bravi “trance warriors” pana spre ivirea zorilor, pentru a-l cita aici pe Markus Schulz.

Inceputul lui Fila dupa Novelli, startul real al petrecerii:

Some seriousss uplifting si primul tricou ajunge in public:

Momentul care m-a facut sa exclam: “One single word…madness because for right now we become one”

Nu au lipsit nici clasicele: “Burned with Desire”

Acel moment cand te pierzi in sunete:

Unde putin trecut dupa ora 4 AM luminile s-au aprins si Fila a coborat sa salute multimea, moment in care publicul a inceput sa-i solicite acestuia: “One more track, One more track”. Si am avut parte nu de o piesa, ci de aproape inca o ora de set.

Cum locuri in picioare nu mai erau…

IMG_20140426_035051

…o parte dintre cei prezenti au luat loc, afara, in tribunele Arenelor Romane:

IMG_20140426_012337

Bogdan Vix a preluat pupitrul lui ce Fila coborase pentru poze si baia de multime, iar petrecerea a continuat pana dupa ora 5 AM cand in Arene si-au facut aparitia niste domni in uniforme care au dat semnalul stingerii. Mai ramasesem o mana de tranceri, vreo 5-6 nebuni frumosi.

Concertul cu Aly&Fila de acum mi-a amintit de Armin Only 2008. Personal de atunci n-am mai trait o asemenea noapte magica in care m-am bucurat de fiecare moment petrecut in familia trance. O calatorie epica pe lungimea sunetelor de ulplifting mixate cu o dibacie remarcabila de maestrul Fila, unul dintre cei mai in voga artisti de 138-140 ai momentului.

Fila a condimentat show-ul sau de aproape trei ore cu de acum cunoscutul sau mod de a multumi fanilor prezenti la eveniment. Este vorba de cele tricouri aruncate in public, in posesia unuia dintre acestea intrand si cel care scrie aceste randuri, moment care mi-a generat o enorm de mare bucurie. Cu atat mai mult cu cat s-a petrecut pe piesa mea preferata din intreg peisajul genului Trance: We Control The Sunlight!!!

A urmat poza de final cu Fila, un tip foarte, foarte amabil care mi-a permis chiar sa face si un scurt schimb de replici. Un moment de neuitat, o amintire frumoasa peste ani.

In loc de concluzie as mai adauga doar atat. Totul a fost la superlativ. Sunetul de exceptie din orice colt al cortului special amenajat, organizarea ireprosabila de la toaletele ecologice care au fost ceea ce trebuie sa fie si pana la existenta garderobei (o surpriza placuta pentru mine). Pe semne ca se vede aici si mana Armada in organizarea evenimentului. Ultima, dar nu cea de pe urma, muzica: senzationala!!!

Dupa sapte (7) ore de Trance am dormit doar doua, dar ma simt mai relaxat si mai happy ca oricand. Felicitari organizatorilor si sper ca seria inceputa cu Arctic Moon, urmata apoi de Johan Gielen si acum cu Aly&Fila sa continue, iar 2014 sa devina anul Trance in Romania.

Tags: , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza