Menu
0 Comments

Cu Taxiul Melo-Muzical prin Bucuresti

 

Imaginatia atinge cote inimaginabile cand vine vorba de promovarea unui produs, iar prin excelenta romanul s-a nascut cumva inventiv si copywriter.

Despre mersul cu Taxiul prin Bucuresti aflam aproape zilnic tot felul de legende urbane. Eu personal n-am intalnit pana acum niciun taximetrist care sa nu scoata macar un singur cuvant.

Si de multe ori mi-am propus sa nu spun absolut nimic si sa am o calatorie scapata de grijile unor povesti dintre cele mai siropoase si aventuriere. Asa am facut odata, insa de la o banala groapa s-a declansat tirul conversatiei, una de altfel in care el turuia ca o mitraliera stricata, iar eu facusem scurta la gat si limba de la atata aprobare.

Lucrurile ar putea sta insa altfel daca am merge cu un Taxi Melo-Muzical, ma gandesc. Stati putin, melo cum? Da, melo-muzical.

Nu mica mi-a fost surprinderea ca intr-o seara in timp ce ma aflam la un semafor pe Splai in dreptul Gradinii Botanice sa vad langa mine un Taxi putin iesit din comun. Ce mi-a atras atentia au fost mesajele numeroase existene pe Loganul galben. Aproape era imbracat in cifre si litere, insa acestea din urma nu erau orice litere, ci formau combinatii de cuvinte dintre cele mai hazlii.

In partea superioara pe lateral si spate tronau mesajele: “TAXI MELO-MUZICAL si TAXI MUZICAL”, de unde putem concluziona ca vehiculul pe patru roti se transforma la interior intr-un adevarat tonomat muzical.

Ciudatenia nu se opreste insa aici. Mai jos pe lateral, deasupra portierei, sta scris cu litere de-o schioapa: “AER PU-RI-FI-CAT”. E bine de stiut, pentru ca nu de putine ori se intampla sa urcam intr-o adevarata “clocitoare”.

Mesajul insa care m-a facut sa vobesc singur abia acum urmeaza, scris direct pe geamul portierei din stanga spate: “EU NU REFUZ CURSELE SCURTE, LE INNADESC CU CELE LUNGI”.

La volan un nene cu parul alb, trecut bine de 50 de ani. Daca a lui a fost ideea mesajelor de mai sus si daca chiar are succes cu o asa promovare sa-i spunem “de la mama ei”, atunci merita tot respectul. Oricum il merita pentru incercarea de a fi “altfel”.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza