Menu
0 Comments

Ploaia care a cazut, Ploaia care este…

10302423_10152197530013096_6524258547982901762_n

Ploua in Bucuresti a fost duminica seara mai mult decat celebra gluma devenita legenta pe net cu “da-mi link sa vad”. Am fost cu totii martorii unui adevarat potop, care a lasat in urma o si mai adevarata Venetie.

De parca toate gandurile necurate ale internautilor hateristi s-ar fi abutat asupra noastra, doar, doar l-om vedea pe premierul Ponta in barca si pe marile bulevarde ale Bucurestiului dupa escapada nautica din Teleorman.

De plouat a plouat cat pentru un concurs de kaiac-canoe in toata regula. Poate chiar si pentru cateva meciuri de polo la care sa participe, printre altii, si premierul, ca doar nu degeaba a primit recent un echipament de polo.

M-am amuzat teribil cand am citit expresia “echipament de polo”, de parca unui slip care sa-ti acopere goliciunea si o casca pentru protectia unei alte goliciuni (n.a.- asa cum e in cazul multora) ii poti spune atat de pretios “echipament”.

In fine, lasand gluma la o parte, Bucurestiul a fost inundat la propriu pana in gat. Apa a intrat in case, in apartamente, in masini, peste tot, fara ca cineva sa-si asume vreun rol in tot acest masacru natural.

Evident, pe principiul “Domnul a dat, Domnul sa ia”, am asteptat ca apa sa se scurga de pe strazi, pentru ca in final sa ramanem noi cu noi si aceeasi mocirla care ne inconjoara aproape de cand ne stim.

Morala acestei povesti este ca nici macar ploaia care a cazut nu a reusit sa ne spele de toate pacatele. Nici macar sa ne mai scape de unele.

Dimpotriva chiar, nu a facut decat sa ni le scoata si mai tare in relief, de parca ne-am fi oglindit cu toata hidosenia de care suntem capabili in marea balta numita Bucuresti. Cum cu totii?

Chiar asa, cu totii cei care am votat niste incompetenti sa ne administreze, cu totii cei care giram prin indolenta noastra actiunile unor bufoni politici, tot noi care infundam canalele de scurgere cu pet-uri si diverse alte reziduri si tot noi care tratam natura cu spatele in fiecare zi.

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza