Menu
0 Comments

Traistariu vrea sa bage umorul in duba

Mihai Traistariu, celebrul interpret de muzica usoara, fost component al trupei Valahia, a gasit o modalitate inedita de a-si rotunji conturile.

In urma mai multor articole umoristice publicate pe site-ul Times New Roman, Traistariu a decis ca s-a umplut paharul si ca trebuie sa-i actioneze in judecata pe reprezentantii acestei publicatii electronice.

“Le-am cerut două miliarde. Am mai câștigat un process cu Cancan, în 2008 și am câștigat 1,1 miliarde. Tot pentru glume proaste,” a declarat Trăistariu pentru Paginademedia.ro.

Cei de la Times New Roman scrisesera un articol dupa editia din acest an a Eurovisionului cu titlul “Femeia fără barbă, Mihai Trăistariu, despre finala Eurovision: ”Sunt scârbită!”, in care personajul imaginar Mihai Traistariu se declara “mahnita” de cele intamplate pe scena de la Copenhaga.

“Macar stiu de ce nu am castigat eu Eurovisionul cand am participat: pentru ca nu aveam barba. Daca as avea par in cap, mi l-as smulge de nervi!”, a declarat Traistariu conform celor de la Times New Roman. Ultima parte a afirmatiei e geniala 😀

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.