Menu
0 Comments

Adevaratii VeloPrieteni stabilesc un nou record pe calea ferata

Sâmbătă, 19 iulie 2014, ora 8:06, vor pleca din Gara Bucureşti Barasab cu trenul CFR Regio 9023 pe ruta Bucureşti Conţeşti, 85 de biciclişti din grupul Adevăraţii Veloprieteni, într-o excursie la Zimbrăria Neagră Bucşani şi Casa Memorială I.L.Caragiale, cu întoarcere din Ploieşti Vest la ora 17:06 cu trenul CFR Regio 3006.

Pentru buna desfăşurare a deplasării, reprezentanţii grupului Adevăraţii Veloprieteni au făcut o cerere de suplimentare a vagoanelor trenurilor specificate, cu vagoane speciale pentru transportul bicicletelor.

Biletele de calatorie, atât pentru persoane cât şi pentru biciclete au fost deja achiziţionate, CFR încasând deja contravaloarea lor de cca 1500 lei (pt 100 km parcurşi dus-întors).

Este pentru prima dată în România şi în istoria recentă a CFR, când un număr atât de mare de biciclişti cu tot cu biciclete vor călători simultan cu trenul. Recordul anterior, stabilit tot de membrii grupului Adevăraţii Veloprieteni în luna iunie 2014, a fost de 50.

Grupul Adevăraţii Veloprieteni a apărut pe facebook în urmă cu mai bine de doi ani şi jumătate timp în care membrii acestuia au participat la sute de trasee cicloturistice, atât în Bucureşti cât şi în ţară şi în străinătate.

Regula de baza este respectul şi dialogul între membrii, în dorinţa de a participa la cât mai multe veloexpediţii, prin care să fie simţită din plin bucuria de a fi ciclist.

Tags: , , ,

1 thought on “Adevaratii VeloPrieteni stabilesc un nou record pe calea ferata”

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza