Menu
0 Comments

Bilete la Armin Only – Intense Bucuresti

Cel mai mare si mai tare eveniment muzical al anului 2014 in Romania, Armin Only – Intense, programat pe 8 noiembrie la Romexpo din Bucuresti, propune bilete de la 90 de lei (Early Bird).

Tichetele de acces pot fi rezervate & cumparate online de pe site-ul Eventim.ro, iar sala de concert va fi impartita in trei zone: Regular, Silver VIP si Gold VIP,

La acest eveniment varsta minima este de peste 16 ani (16+)

Biletele le puteti gasi incepand de Luni, 27.07, in reteaua Eventim.Ro!

REGULAR / 90 RON
SILVER VIP / 225 RON
GOLDEN VIP / 450 RON

Sectoarele VIP vor avea intrare separata, catering, loc de stat jos comfortabil (doar la GOLDEN VIP), cea mai buna vedere la scena!

Ma rog, asa suna anuntul oficial, insa vreau sa va spun din proprie experienta ca cele mai adevarate VIP-uri sunt cele din prima linie 🙂

TICKETS UPDATE, 29 Iulie

“Dorim sa va anuntam ca mai sunt doar 500 de bilete REGULAR la pretul “early bird”, urmatorul pret de achizitie al biletelor REGULAR va fi de 110 Ron; pretul biletelor VIP ramane la fel deocamdata!”

TICKETS UPDATE, 30 Iulie

“Early Bird Tickets SOLD OUT! Biletele “early bird” la pretul de 90 Ron sunt SOLD – OUT, pretul la care puteti achizitiona bilete Regular acum este de 110 Ron!”

TICKETS UPDATE, 23 Septembrie

“Au mai ramas doar 500 de Bilete Regular la pretul de 130 Ron, urmatorul pret la care veti putea achizitiona biletele Regular este de 155 Ron”.

TICKETS UPDATE, 4 Noiembrie

Biletele la Silver VIP sunt SOLD OUT. Se mai gasesc asadar doar bilete Regular la 170 RON si cele la Gold VIP.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza