Menu
0 Comments

Posturile Look TV si Transilvania Live au disparut din grila RCS

Compania de cablu RCS-RDS a scos de la 1 iulie posturile Look TV si Transilvania Live, devenit intre timp Look Plus, din grila de programe a platformelor digitala si analogica.

Masura vine dupa ce posturile mai sus mentionate au iesit din regimul de difuzare “must carry”, in surse din piata media vorbesc despre o neintelegere cu privire la forma abonamentului si o plata suplimentara solicitata de compania care detine cele doua Look-uri.

Reprezentanţii Look TV şi Transilvania Live ar fi solicitat de la operatorii de cablu un preţ de aproximativ 7 lei pe abonat pe lună pentru retransmisia acestora începând cu 1 iulie, dorind ca aceste televiziuni să fie difuzate în pachetele de bază ale cabliştilor şi nu în pachete separate, pentru care abonaţii să opteze dacă vor sau nu să plătească, scrie MEDIAFAX.

Cele doua posturi mai sus mentionate vor transmite incepand din aceasta vara meciurile de fotbal din Liga 1, de aici si miza pentru includerea acestora in grila de programe.

Pana acum doar UPC, Focus Sat si INES (televiziune pe internet prin IPTV) au achizitionat dreptul de retransmisie a posturilor Look.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza