Menu
0 Comments

Look TV scos din grila Romtelecom

IMG_20140728_183738

Surpriza neplacuta pentru iubitorii fotbalului de Liga 1, atatia cati mai sunt ei, abonati ai Romtelecom pe partea de televiziune prin satelit sau IPTV. De joi, 31 iulie, posturile Look TV si Look Plus, cele care transmit din acest sezon Liga 1 in exclusivitate, au fost indepartate din grila de programe.

Până în acest moment, Romtelecom şi ISB (Intel Sky Broadcast Ltd., care deţine drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga 1 şi este acţionar al Look TV şi al Look Plus, n.r.) nu au ajuns la un acord privind retransmiterea canalelor Look TV şi Transilvania Live (Look Plus). Sperăm să reuşim să încheiem în scurt timp negocierile, în avantajul dumneavoastră (al clienţilor, n.r.), şi astfel să vă putem oferi în cel mai scurt timp acces la cele 2 canale, Look Plus şi Look TV“, se arata intr0-un mesaj publicat pe contul oficial de Facebook al celor de la Romtelecom.

Neoficial se vorbeste despre existenta unor jocuri de culise, in spatele usilor inchise, jocuri despre care am scris aici si care, daca sunt adevarate, plaseaza compania mai sus mentionata intr-o lumina deloc favorabila.

Interesant este ca posturile Look TV si Transilvania LIVE, devenit ulterior Look Plus, nu au fost scoase din grila Romtelecom dupa iesirea acestora din programul “must carry” la 1 iulie.

Au continuat sa fie difuzate inclusiv dupa ce au inceput sa difuzeze meciuri din Cupa Ligii si prima etapa din Liga 1.

Asadar, pentru moment Liga 1 se vede doar in retelele UPC, Orange TV si Ines. De asemenea exista si varianta online Seenow in sistem pay-per-view.

Tags: , , , , , ,

1 thought on “Look TV scos din grila Romtelecom”

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza