Menu
3 Comments

Profesionalism marca Romtelecom

Unplugged - no computer, no internet, possible?

Trebuie sa subliniez inca din capul locului ca acesta nu este un advertorial. Nu, nici vorba. Sunt doar cateva randuri de recunoatinta pentru cei de la Romtelecom care mi-au repus in functiune conexiunea la Internet.

Evadat cateva zile din cuptorul cetatii Bucuresti, care intre noi fie spus a dogorit in ultimele zile cu o patima aprinzatoare, m-am refugiat La Mamaia. Nu pe celebra plaja de fite din nordul litoralului romaneac, ci undeva la tara, la liniste si aer curat, unde timpul are cu siguranta alta trecere. Uneori parca sta in loc.

Om de online nu pot sta fara internet indiferent unde ma aflu si prin urmare am abonament la Romtelecom chiar si aici, desi conexiunea e folosita doar in cele doua sau trei opriri ale mele la mamaia.

De fiecare data am gasit reteaua functionala, mai putin acum cand prin aer si pe fir atat de cautatul net a refuzat sa mai curga.

Am sunat cu o oarecare strangere de inima la 1930 dupa ce incercasem toate reseturile posibile pe care cunosteam.

La celalalt capat al firului raspunde o domnita, iertata sa-mi fie memoria scurta pentru neretinerea numelui, care a rezolvat acest inconvenient in doar cateva mine.

“Apasati acolo, bifati dincolo, scrieti asa”….si gata, merge.

“Va mai pot ajuta cu ceva?”, ma intreaba protocolar la final.

“Nu, deja mi-ati facut ziua mai buna, mai racoroasa”, ii raspund satisfacut.

Pana la urma nu si-a facut decat treaba, aratand promptitudine si profesionalism, calitati atat de rare in relatia pe axa prestator de servicii-client.

Bravo Romtelecom. Pe parte de Internet, cel putin, nu aveti rivali.

photo credit: photosteve101

Tags: , , , , ,

3 thoughts on “Profesionalism marca Romtelecom”

 1. Gigi says:

  Reclama pe fata. Romtelecom are viteza cea mai mare la net cat cea mai mica de la concurenta. De preturi nu mai vorbim. Cand suni la 1930 stai cate 20 de minute pana cand te preia un operator. Chiar ai de ce sa ii multumesti Romtelecomului.

  1. ecronicar says:

   Nu e nicio reclama. Am si precizat la inceput tocmai sa nu fie urma de indoiala. Nu stiu tu ce provider de net ai, probabil unul care promite pe hartie 1000 MB/s, insa cei de la RT chiar isi merita banii pe partea de internet.

   1. Gigi says:

    Am fost abonat RDS iar acum sunt abonat Rtc. Nu exista comparatie intre cei doi provideri. RDS e cu mult peste. Din cate am inteles de la cunoscuti si Fiber power de la UPC este peste ce ofera Rtc. In plus la Rtc trebuie sa iti faci abonament si la tel ca sa beneficiezi de tv sau de net ca asa au tehnologia.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.