Menu
0 Comments

Armada Night la Bucuresti cu Susana, Alexander Popov, Mark Sixma, Simon O’Shine si Snatt&Vix

Tranceri din toate colturile tarii si nu numai, pentru ca au existat destui veniti si din tarile vecine, au petrecut in noaptea de sambata spre duminica la Arenele Romane pe trance, progressive, uplifting si vocal trance.

Pentru Romania a fost al cincilea eveniment dedicat genului trance in acest an si, daca gresesc sa ma corectati, nu-mi aduc aminte sa mai fi avut un an atat de bun in ceea ce priveste petrecerile genului nostru atat de drag.

Seara a fost deschisa de Eko, cu un warm up de o ora, dupa care intre 22 si 23:45 la butoane sa intre amfitrionii Snatt&Vix, cei in fata carora trebuie sa ne scoatem palariile pentru mentinerea curentului trance in Romania deasupra liniei de plutire.

Alexandra Badoi si-a facut aparitia putin inainte de miezul noptii pentru o scurta dar intensa reprezentatie, dupa care la 12 AM a intrat Mark Sixma aka M6 pe un intro demn de o editie aniversara ASOT la care visam cu totii.

Olandezul originar din Breda, orasul legendarului Tiesto, a avut 90 de minute electrizante prin care a incins atmosfera desi mercurul din termometre coborase binisor sub 10 grade. Inceputul pe care l-am inregistrat mai jos a fost inaltator.

Dupa Sixma, la 1:40, (n.a. – stiu, sunt usor obsedat de detalii) scena a fost preluata de Susana. Ce voce, ce aparitie, ce doamna a trance-ului. Dintr-odata zona din fata scenei a fost neincapatoare, publicul fiind captivat de reprezentatia LIVE a artistei din Leiden (n.a. – orasul lui Armin van Buuren). A incheiat superb cu RAMelia, piesa care trezeste o uriasa emotie.

Cand noaptea a devenit mai rece si dimineata incepea sa-si arate coltii atmosfera la butoane a urcat un rus pe nume Alexander Popov si ne-a facut sa dansam ca apucatii la 4-5 grade Celsius. Paradoxul e ca el, Popov, a fost gel mai imbracat dintre DJ (hanorac+geaca), renuntand la cea de pe urma…in cele din urma.

Pana la 4 AM am calatorit alaturi de Popov prin lumea sunetelor, a viselor, ne-am inaltat si am coborat pe ritmul fiecarui beat iesit din peretele de boxe ale Arenelor Romane.

Acesta avea sa incheie in forta cu o piesa absolut superba Lost Witness feat. Tiff Lacey – Home (Mike Shiver Remix), predandu-i apoi stafeta lui Simon O’Shine, un polonez de 22 ani care promite sa ajunga un artist de prim plan in anii care urmeaza.

Una peste alta, o noapte magica de trance, o noua noapte reusita in care am dansat, am cantat, ne-am bucurat de muzica noastra draga. Ne-am cunoscut si recunoscut intre noi, chiar daca pentru unii conditiile atmosferice au fost “vitrege”.

Asa cum am mai spus, pentru a simti muzica trance nu ai nevoie de conditii la Business Class si cred ca muzica ar fi trebuit sa-i incalzeasca pana si pe cei mai frigurosi.

Au fost conditii pentru toata lumea. Cine a vrut caldura ca la gura sobei a avut caldura, cine a vrut sa danseze in tricou sub cerul liber de asemenea a putut sa o faca.

Pana la urma la un concert dansul este un “must have”, iar la un concert de trance caldura trebuie sa-ti vina din interior spre cele mai extreme dintre extremitati.

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza