Facebook a dat-o in bara cu ultimul update pentru Android

Cei de la Facebook au comis-o grav cu ultimul update la versiunea pentru Android, iar ceea ce se dorea un “improvements” a devenit o adevarata durere de cap pentru utilizatori.

Toti cei care au actualizat aplicatia de Facebook din Google Play au avut surpriza neplacuta de a se lovi de un mare refuz din partea acesteia. Si nu doar ca Facebook-ul nu se mai deschide, dar si telefoanele o iau razna la propriu blocandu-se intr-un foarte urat pana la restart.

Asadar, nu faceti update la versiunea 18.0 a aplicatiei de Facebook pentru Android, insa daca totusi ati comis eroarea din nestiinta sau din graba ar mai o solutie pe care am gasit-o aici.

Practic descarcati de pe site-ul mai sus indicat o versiunea .apk anterioara update-ului la 18.0 direct in telefon, pe care apoi o instalati manual. Eu unul am luat versiunea 16.0 si merge foarte bine, insa puteti incerca chiar si 17.0.

Pe viitor insa mare atentie la update-urile recomandate in Google Play. De regula este bine sa citim recenziile celorlalti utilizatori si sa facem o actualizare doar dupa ce respectivul update a trecut testul eficientei si credibilitatii.

4 years ago

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza