Menu
0 Comments

Adina Butar si Markus Schulz la Teo Show

Germanizarea Romaniei a inceput din primele minute. Markus Schulz, trancer american de origine germana, a fost in Piata Universitatii (link extern aici: http://instagram.com/p/vegHojAiZJ/?modal=true) Domnule Iohannis, well done, adica bine facut, am scris cuprins de frenezie, duminica seara, la scurt timp dupa aflarea rezultatului scrutinului prezidential.

Am crezut ca prezenta DJ-ului american de origine germana Markus Schulz la Universitatea s-ar putea datora vreunei prietenii sau doar simpatii pentru noul presedinte ales, Klaus Iohannis.

Ei bine m-am inselat si mi-am facut mea culpa chiar la momentul respectiv printr-o actualizare rapida de indreptare a lucrurilor.

Si totusi Schulz n-are nicio treaba cu santa Klaus, ci cu Adina Butar, am scris duminica seara.

Multi m-au intrebat “dar cine e Adina Butar?” si e drept ca o stiam doar dupa nume si dupa voce. O auzisem prin cateva piese de EDM, asa cum insasi ea se recomanda (n.a. – cantareata de Electronic Dance Music).

Luni dupa-amiaza ma suna un prieten foarte alertat si ma indeamna sa deschid televizorul pe Kanal D. Recunosc ca mi-a luat ceva pana am gasit canalul lui Dogan in lisa de programe, nefiind un fan al respectivului post si de ceva timp chiar al televizorului insusi.

In fine, daca mai bajbaiam mult aveam toate sansele sa ratez momentul, dar am ajuns la timp cat sa-i surprind pe cei doi amorezi, Adina Butar si Markus Schulz.

Ea, tanara, coapta, vorbareata, pleznea de voluptate. El, marele Markus, cu imaginea unui corporatist stingher ascuns dupa niste ochelari de birou o privea cu dorinta muscandu-si buza de jos.

In final ea ne-a cantat Muse, sau ma rog e impropriu spun a cantat, dar in orice caz am retinut esentialul, si anume ca iubirea e mare si colaborarea merge ca unsa pe toate planurile.

10500489_10205485504401563_4427781466030629008_n

Tags: , , ,

1 thought on “Adina Butar si Markus Schulz la Teo Show”

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza