sursa: Facebook.com

In asteptarea Armin Only Intense

Pe fiecare zi care trece simt ca se acumuleaza o tensiune din ce in ce mai mare, o tensiune sora cu nerabdarea si ruda apropiata cu incantarea. Vorbitorii de limba engleza folosesc “excited” si nu cred ca ar fi deloc gresit daca l-as traduce mot-a-mot cu “excitat”. Armin van Buuren revine in Romania dupa cativa ani buni si aduce cu el pentru a doua oara conceptul Armin Only.

sursa: Facebook.com

sursa: Facebook.com

In 2008 am avut ocazia sa particip la Armin Only-Imagine de la Arenele Romane, o experienta unica in urma careia ramai marcat pe viata, in sens pozitiv evident.

Dupa ce traiesti pe viu un Armin Only te incarci cu atata energie pozitiva incat mult timp dupa ai putea sa urci si sa cobori cei mai inalti munti pe care ii ai in fata. Si nu exagerez deloc, ma puteti crede pe cuvant sau veniti sambata seara la Romexpo si mai vorbim dupa.

Armin Only nu este un simplu concert de muzica electronica pe care sa-l treci la capitolul “unul dintre cele multe”. Armin Only nu este nici macar un concert in adevaratul sens al cuvantului. Armin Only reprezinta mai mult de atat, Armin Only se constituie intr-un conceput unic ce aduce pe aceeasi scena priceperea unui DJ de statura mondiala, cel mai bun din lume orice ar spune toate clasamentele intocmite pe criterii dintre cele mai diverse, cu exprimarea LIVE a unor artisti de seama si miscarea ritmica a celor mai fini acrobati. Mai puneti langa toate acestea un joc impresionant de lumini, lasere si focuri de artificii pentru a avea imaginea completa a tot ce inseamna Armin Only.

Personal, sunt atat de entuziasmat in fata acestui nou Armin Only, la care trebuie sa recunosc ca nici macar nu mai visam, incat imi vine sa opresc oamenii pe strada si sa-i intreb daca sambata seara vom dansa impreuna sub cupola Romexpo.

Mi-am cumparat bilet inca din primele minute ale primei zile in care au fost puse in vanzare, undeva prin luna iulie si fiecare zi care a trecut stiam ca ma aduce mai aproape de marele eveniment.

Acum, cu doar cateva zeci de ore distanta care ne mai despart de Armin Only-Intense Bucharest sincer va spun ca deja ma incearca un usor sentiment de nostalgie.

Stiu ca pare ciudat, dar ma incearca un soi de egoism si as vrea ca momentul acesta al asteptarii marelui concert sa tina mult mai mult.

Vom trai mult timp din amintirea acestui Armin Only, asta cu siguranta, si in continuare vom trai cu speranta unor alte si alte evenimente de acest nivel, pentru ca in lumea noastra a trance-rilor aceste momente sunt rare dar extrem de Intense.

3 years ago

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza