Menu
0 Comments

Monica Macovei, presedintele romanilor… de pe Facebook

Din paradoxurile unei campanii electorale sau, cu alte cuvinte, cand realul se impleteste ametitor cu irealul (in cazul nostru virtualul) mai ceva ca in La Tiganci.

Ce vreau sa spun este ca Monica Macovei a castigat detasat alegerile pe Facebook. Putem sa spunem, fie ca ne place sau nu, ca este presedintele facebucistilor de pretutindeni. A avut de departe cea mai activa campanie in online si in social media, este o realitate, insa, cu toate acestea, a obtinut cu un procent si ceva mai mult decat Corneliu Vadim Tudor (?!?).

Un Vadim inexistent in campania reala (de social media nici vorba macar), un candidat mumificat politic si care a fost votat probabil de nostalgicii momentului 2000, cand unii se si vedeau cu mitralierele in mana in fata altora cu spatele la zid.

Ma rog, mesajele celor doi nu sunt chiar atat de indepartate ca valoare politica, unul a vrut executii si a fost executat electoral, iar celalalt candidat isi traieste visul visand la puscarii pline si lagare de concentrare pentru “dusmanii poporului”.

Morala e ca realitatea bate internetul si ca viata se traieste dincolo de tastatura si monitor, eventual fara ura.

Tags: , , , , , ,

1 thought on “Monica Macovei, presedintele romanilor… de pe Facebook”

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza