Menu
0 Comments

Votul, motiv de ura nationala la romani

In opinia mea, votul poate fi redefinit la noi ca dreptul fundamental al urii nationale intre pontisti, iohannisti, udristi, macoveisti, basisti, non-basisti si asa mai departe.

Toata lumea uraste si injura pe toata lumea. Cei care au votat ii injura pe cei care n-au facut-o, iar acestia n-au votat tocmai ca se considera mai destepti decat prostii care au facut-o.

Desteptii cred ca numai prostii voteaza, desi pe cifre vorbind 71% dintre cei cu studii superioare s-au prezentat la urne, deci intelectuali. Dar si aici ne uram intre noi, ca la o adica nu orice individ cu diploma universitara poate fi numit intelectual. Deci tot prost ramane.

Daca nu ti-ai facut selfie cu stampila “votat” pe buletin iar esti dubios si risti sa ajungi marginalizat, chiar un paria.

De aceea revin si spun, poate la noi votul n-ar trebui lasat chiar asa la liber pentru ca provoaca panica si nevroza in randul unei populatii si asa cu un grad exagerat de excitatie cand vine vorba de datul din gura, producand o invrajbire total neproductiva.

Noi oricum suntem cei care am inventat “capra vecinului”, adica hateri prin excelenta.

Credeti ca in SUA, marele licurici in ale democratiei, nu se voteaza la liber ci indirect, prin delegati (electori), doar asa ca le-ar fi prea greu sa numere la scara mare?

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza