Menu
0 Comments

Aly & Fila, mix de 5 ore in Kristal Glam Club din Bucuresti

Revelionul familiei trance tocmai a avut loc in Kristal Glam Club. Pentru o noapte alba renumitul club bucurestean a fost asediat de ritmuri inalte si alerte cum n-a mai intalnit pana acum.

Invitat special de peste mari si tari a fost egipteanul Fadi de la Aly & Fila, un tip super special pe care il putem deja considera de-al nostru dupa ce a mixat cu tricolorul la gat. Oameni multi si frumosi au dansat pana la 6 dimineata, cand invitatul special si-a incheiat superbul mix de cinci ore.

Aceasta a doua prezenta a proiectului Aly & Fila in tara noastra in 2014 a avut loc in cadrul unui eveniment marca TrancENDance si a facut parte din programul mondial de promovare al noului album al celor doi egipteni intitulat The Other Shore.

Spre deosebire de setul mixat in cadrul Armada Night din luna aprilie de la Arenele Romane, de aceasta data Fadi si-a construit setul cu o prima ora putin spre progressive trance, pentru a urca apoi treptat BPM-ul spre obisnuitul sound de 138 si chiar 140 la un moment dat.

Astfel, printre piesele de incalzire ne-am putut delecta simturile cu Sticky Fingers si cea mai recenta productie a trioului britanic Above & Beyond, We Are All We Need, pe care va invit sa o ascultati mai jos mixata din mana lui Fadi.

Multi DJ cand ajung intr-o tara straina la un moment dat iau un steag al tarii respective pentru poza de protocol sa-i spunem. E un moment emotionant care electrizeaza multimea, insa ce am vazut la Fila depaseste granitele unui simplu gest de recunostinta pentru publicul primitor. Pentru asta si nu numai trebuie sa aratam ‪#‎Respect‬ pentru Aly & Fila, trupa care si-a castigat locul in inimile noastre ‪#‎Forever‬

10428475_823069747738891_3169759410355048619_n

Alaturi de Sundancer care a mixat in warm up si cei doi amfitrioni Snatt & Vix, care au asigurat tranzitia catre Aly & Fila, pe scena a urcat si Alexandra Badoi cu a sa voce incantatoare, momentul fiind gustat din plin de cei aproape 400 de tranceri prezenti in acel moment, putin dupa miezul noptii, pe ringul de dans din Kristal.

Pentru cei care nu au reusit sa ajunga in Kristal noul proiect DjChannel.tv a pregatit o surpriza, evenimentul fiind transmis live video intreaga noapte. Apasati aici pentru a (re)vedea setul semnat Aly & Fila sau accesati canalul DjChannel.tv deschis pe YouTube. O initiativa laudabila de care ne bucuram si careia ii dorim o existenta cat mai indelungata pe aceasta cale.

In loc de concluzie, Aly & Fila “The Other Shore” Album Tour ● Romania a fost un party care mie cel putin mi-a intarit si mai mult ceea ce observasem inca de la primele mele contacte cu lumea trance, si anume ca publicul de Trance este unul special si ca muzica Trance nu poate fi ascultata de oricine.

Sigur, gusturile nu se discuta, dar nu cred ca la petrecerile altor genuri muzicale, fie ele tot electronice, oamenii sa lege prietenii trainice asa cum se intampla la Trance. E minunat sentimentul sa participi la ceva ce seamana cu un private party, unde toata lumea cunoaste pe aproape toata lumea si toti se simt bine impreuna. La petrecerea din Kristal m-am simtit ca in sufrageria unui bun prieten, unde ne-am adunat toti prietenii sa ascultam piesele mixate de alti prieteni de-ai nostri. Asta inseamna in opinia mea #trancefamily

A 7-a petrecere ‪#‎trance‬ in acest an din 7 bifata si pentru asta trebuie sa dam Cezarilor ce-i al lor, asadar multumiri din suflet pentru Snatt & Vix, cei doi DJ si producatori autohtoni care sub brandul TrancENDancE fac in continuare o treaba extraordinara, fiind practic singurii promotori ai genului Trance in Romania in acest moment.

Anul trance 2014 in Romania a insemnat urmatoarele petreceri:

Arctic Moon (februarie in Colectiv), Johan Gielen (martie in Fusion Arena), Armada Night cu Aly & Fila, Christina Novelli si Ellie White (aprilie la Arenele Romane), Chicane (august la Arenele Romane), Armada Night cu Alexander Popov, Mark Sixma, Susana, Alexandra Badoi si Simon O’Shea (octombrie la Arenele Romane), Armin van Buuren – Armin Only Intense (noiembrie la Romexpo) si Aly & Fila (decembrie in Kristal). Si 2015 bate la usa cu noi si noi provocari muzicale pe segmentul trance atat de drag noua.

1048144_10154985389190601_7770083792173178984_o

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza