Menu
0 Comments

Armin Only Intense a ajuns la final. Mesajul lui Armin van Buuren

Cortina a cazut peste show-ul Armin Only Intense dupa doi ani in care Armin van Buuren si intreaga sa echipa de solisti, tehnicieni si acrobati au strabatut toate meridianele Mapamondului, ajungand inclusiv in Romania cu un spectacol urias pe 8 noiembrie la Romexpo.

Ca orice lucru bun si Armin Only Intense a ajuns la final, desi Armin admite ca ar mai fi putut duce inca un an de spectacole, dar a preferat sa-l incheie in stil mare, la apogeu, cu doua seri sold out la Zigo Dome din Amsterdam.

Armin van Buuren spune ca nu stie daca va mai exista vreodata Armin Only, dar lasa portita deschisa dupa ce va fi intrat din nou in studio pentru un nou material discografic.

Sincer, mi-e greu sa cred ca acesta a fost cantecul de lebada pentru Armin Only, devenit intre timp un brand de renume mondial, un spectacol unic de sunet, culoare si lumini.

Armin van Buuren spunea la un moment dat ca vrea sa interactioneze mai mult cu publicuri restranse, pentru ca in show-urile mari este greu de purtat un dialog de la distanta cu fanii. Cu siguranta el simte in felul lui un eveniment, dar la fel de adevarat este ca odata atras de acest fenomen ii va fi greu sa se desprinda.

Pana la urmatorul album si eventual turneu de promovare sub sigla Armin Only sau modalitatea aleasa la momentul respectiv, Armin van Buuren se/ne pregateste de A State of Trance 700, seria evenimentelor debutand in februarie 2015.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza