Menu
0 Comments

Ca sardelele in Studio Martin la Smells Like 90’s

Sambata, 17 noiembrie, clubul bucurestean Studio Martin a fost asaltat de iubitorii muzicii electronice pentru o seara cu totul speciala.

A mirosit puternic a anii 90 in recent renovatul Martin, iar o multime de nostalgici ai muzicii electronice din secolul trecut au raspuns prezent pentru a-i urmari la lucru pe Dj Vasile, Dobrica, Happy Gutenberg si Elektromekanik.

Potrivit marturiilor celor prezenti la fata locului abia daca aveai loc sa strecori un fir de par intre petrecareti, astfel ca s-a ajuns la situatii de genul celei pe care o voi prezenta mai jos.

O tanara a solicitat interventia politiei in jurul orei 3 AM azi dimineata in binecunoscutul club Studio Martin din capitala. Aceasta s-a plans politistilor ca prietenul ei plecase la bar de 2 ore si nu s-a mai intors. Initial nu si-a facut griji deoarece auzise ca dureaza cam o ora sa iei ceva de la bar, dar dupa 90 de minute de asteptare si vazand ca prietenul ei nu raspunde la telefon a inceput sa fie cuprinsa de ganduri negre. Sergentul Ion Ochisor de la sectia 1, relateaza ce s-a intamplat in continuare:

Eu, impreuna cu plutonierul Marinescu am ajuns la locatie in jurul orei 3.15 la 15 minute de la primirea sesizarii si cam dupa inca 45 de minute am ajuns la tanara care se afla undeva in fata pupitrului djului…Aceasta era disperata deoarece nu isi mai gasea prietenul. Afland ca acesta pornise spre bar ne-am folosit de bagajul de cunostinte criminalistice pentru a il gasi, si am facut-o in jurul orei 5 dimineata. L-am lasat pe acesta la garderoba, apoi am sunat-o pe fata sa vina sa il ia, doarece nu mai aveam puterea sa ajungem din nou la ea. Pe parcursul cautarii, plutonierul Marinescu a primit mai multe coate la ficat si splina asa ca a fost nevoie sa il ducem la Spitalul Floreasca sa isi revina“.

Conform relatarii politistilor, prietenul fetei incercase sa se strecoare printre doua doamne mai corpolente in drum spre bar, dar chiar atunci incepuse piesa “What is love” a lui Haddaway, iar doamnele au inceput un dans energic prinzandu-l intre ele. In cele din urma din cauza presiunii si a repetatelor lovituri cu posete in cap, tanarul a lesinat. Prietena sa l-a recuperat de la garderoba dupa terminarea petrecerii.

Asa s-au petrecut lucrurile dupa cum au fost povestite de El Capitan, unul dintre martorii prezenti la evenimentul din Studio Martin.

Tin sa mentionez ca personajele care apar in povestea de mai sus sunt fictive si trebuie tratate ca atare. Aglomeratia din cluburi in general la evenimentele super mediatizate ramane insa o realitate.

Personal la Armin Only de la Romexpo am patit ceva similar, si nu ca as fi lesinat cumva la garderoba, ci ca am pierdut intrarea lui Armin van Buuren fiind naufragiat undeva pe drumul dinspre bar spre locul in care ma aflam in sala.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza