Menu
0 Comments

Liga 1 revine pe Digi Sport

Anunt important pentru pasionatii fotbalului mioritic si posesori de abonamente la RCS-RDS, cei care au plans cu lacrimi in barba toata prima jumatate a clasamentului dupa meciurile din Liga 1.

Difuzate doar pe canalele Look TV si preluate, unele dintre partide, si pe frecventele Dolce Sport, meciurile din Liga 1 revin din luna februarie, adica odata cu inceperea returului, in casele abonatilor companiei RCS-RDS.

Anuntul oficial a fost facut prin intermediul unui comunicat de presa, dar neoficial, off-the-record cum ar spune cei mai pretentiosi dintre noi, de la Dumitru Dragomir, gura bogata a fotbalului romanesc, ca sefii din Doctor Staicovici ar fi platit 12 milioane de euro celor de la Intel Sky Broadcasting pentru retransmiterea meciurilor din Liga pana in 2019.

Bani care asigura gura de oxigen de care cluburile aflate pe marginea prapastiei se agata precum “mortul de colac”, vorba romanului.

Pana la urma e decizia corecta, tinand cont de limitarea accesului la aceste partide a caror calitate nu face obiectul anuntul de fata. Asa cum e el, bun sau prost, fotbalul romanesc trebuie sa fie accesibil fiecarui om din aceata tara.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza