Menu
0 Comments

Prezentarea jocului Dying Light

Dying Light este un alt joc de supravietuire a carui actiune se desfasoara intr-un cadru apocaliptic, infestat de zombie. Si poate v-ati cam saturat de jocuri cu zombie, ca si mine de altfel. Insa Dying Light nu este orice joc cu zombie.

Este facut de Tech Land, un dezvoltator de jocuri din Polonia, si distribuit de Warner Bros. Interactive Entertainment.

Iar pentru a stii despre cine stam de vorba trebuie mentionate cateva titluri de jocuri produse de TechLand: Call of Juarez, Dead Island si Dead Island Riptide. Este primul joc facut pe noul motor grafic Chrome Engine 6, creat si dezvoltat in totalitate de TechLand.

Povestea jocului este una destul de simpla in aparenta. Protagonistul, Kyle Crane, este un agent sub acoperire trimis in orasul fictiv Haran pentru a prinde un interlop international. De aici insa lucrurile o iau razna si povestea devine si mai interesanta si captivanta.

Poate ca acum va intrebati deja ce are acest joc iesit din comun fata de altele de acest gen. Asta voi incerca sa va explic in randurile care urmeaza.

Dying Light este un 1st person shooter care imbina elemente de parkour. Da, ati inteles bine, parkour. Asta le da jucatorilor de ales intre a infrunta zombie (lucru pe care nu il recomandam) sau a incerca sa fugi de ei folosindu-te de toate cladirile de pe harta.

Asa cum v-ati obisnuit deja de la jocurile noi, harta este de tip open world. Adica puteti face orice, oriunde, oricand. Harta este imensa si este plina de locuri in care jucatorul trebuie sa caute resursele atat de necesare supravieturii.

Armele sunt foarte rare si nu se recomanda folosirea lor intrucat zgomotele puternice atrag zombie.

Elementul cel mai interesant este ciclul noapte–zi….Stiu, o sa spuneti ca nu este primul joc care are asa ceva. Asa este, dar este primul joc in care noaptea se schimba regulile complet: zombie sunt mai rapizi, mai multi si mai agresivi. In plus, noaptea ai sansa sa dai peste un Night Hunter.

Un Night Hunter este un zombie foarte puternic controlat de alti jucatori. Acestia sunt foarte greu de doborat asa ca va recomandam sa ii infruntati doar la co-op cand sansele sunt mai egale.

Pentru a compensa gradul ridicat de dificultate, noaptea jucatorii primesc numar dublu de puncte de experienta.
Ca tot a venit vorba de CO-OP, trebuie precizat faptul ca Dying Light suporta pana la 4 jucatori la CO-OP.

Asa ca pregatiti-va de cea mai intensa experienta oferita de vreun joc de pana acum.

Jocul va fi disponibil doar pe PC, Xbox One si PlayStation 4.

Datele de lansare anuntate initial de producator sunt 27 Ianuarie pentru Nordul Americii si 30 Ianuarie pentru restul lumii.

Cu toate acestea, in urma cu 24 de ore, TechLand a anuntat ca in urma unor probleme de productie, versiunea retail a jocului va fi disponibila la o data ce va fi comunicata ulterior.

Daca nu erau facute de chinezi platiti cu 2 centi pe ora poate ca ar fi fost gata la timp. Aceste probleme nu afecteaza insa versiunile digitale ale jocului.

Jocul se poate comanda de aici http://buy.dyinglightgame.com si nu uitati: Cumparand jocul la precomanda primiti gratis un DLC exclusiv: Be the Zombie.

Good night, good luck.

Sursa fotofacebook.com/DyingLightGame

Articol realizat de Kamacho

Tags: , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.