Menu
0 Comments

Trailerul Better Call Saul, noua productie a celor de la AMC

Breaking Bad a fost unul dintre cele mai bune seriale realizate vreodata, iar finalul acestuia a lasat un gust amar in randul fanilor.

Vocile au fost impartite, iar unii sustin ca iesirea din peisaj a lui Walter White a fost una mai mult decat onorabila dupa cinci sezoane in care si-a tinut fanii cu sufletul la gura.

Producatorii de la AMC in frunte cu Vince Gilligan au declarat ca ar fi putut continua seria Breaking Bad cu alte si alte sezoane, insa au preferat sa o incheie in momentul de apogeu.

Nominalizarile si premiile obtinute de acest serial nu mai trebuie trecute in revista pentru ca au fost foarte multe si nu ar ajunge o zi intreaga sa vorbim despre fiecare in parte.

Chiar si asa, intr-un impuls de a continua cumva pe linia Breaking Bad, existand un bazin urias de popularitate in jurul acestui serial, producatorii au decis sa creeze Better Call Saul in care actiunea este plasata inainte ca Walter White si Jesse sa se apuce de treaba in micutul lor orasel din New Mexico.

Personajul principal va fi Saul Goodman, celebrul avocat specializat in scoaterea din bucluc a oamenilor certati cu legea, cum de altfel s-a intamplat si in aparitiile acestuia din Breaking Bad, iar actiunea este plasata temporal cu sase ani inainte ca Saul sa intervina in viata celor doi protagonisti din Breaking Bad.

Premiera primului sezon si speram nu singurul din Better Call Saul va avea loc pe 8 februarie la AMC

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza