Menu
0 Comments

Ziarul Lumina a fost calcat de hackeri posibil islamisti

Ziarul Lumina, publicatia Patriarhiei Romane, a fost atacat, joi seara, in mediul virtual de hackeri islamisti, daca este sa ne luam dupa mesajul publicat de acestia.

Acestia au postat un mesaj in limba franceza din care se intelege ca “nu exista alt Dumnezeu in afara de Allah” si “Mahommed este profetul lui Allah”.

image

Sursa: Digi24 (Facebook)

Cum au ajuns acesti hackeri islamisti tocmai pe site-ul unei publicatii de orientare crestina si ortodoxa dintr-o tara Romania cu un nivel scazut de alerta terorista ramane un mister.

Insa in lumea hackerilor orice este posibil si caile Domnului sunt extrem de incurcate.

Chiar si blogul de fata, un site de opinie personala fara nici un fel de implicatie comerciala, a fost la un moment dat spart de un grup de “scammeri” tunisieni.

N-ar fi exclus ca acum sa avem de-a face chiar cu niste frati de-ai nostri “crestini” pusi pe glume proaste, cunoscuta fiind adversitatea tot mai ridicata in mediul online la adresa Bisericii Ortodoxe Romane.

P.S. Inclin sa cred ca cei care au spart site-ul Ziarului Lumina au mai degraba ochi albastri decat bărbi. E doar un feeling si trebuie tratat ca atare.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.