Markus Schulz ne-a spus “Bine făcut, România” (VIDEO HD)

Familia trance din România a strâns din nou rândurile pentru o noapte magică în care peste o mie de oameni ne-am predat în fața sunetelor și, ghidați de Markus Schulz – cel mai bun DJ al Americii – am purces la o călătorie de trei ore spre un tărâm al viselor ca adevărați trance warriors din Schulz Army.

Ne-am imaginat sunetele, am trăit muzică văzând cu ochii și am dansat până la ultimul beat electrizați de mână maestrului Markus Schulz, un DJ și producător care ne-a încântat inimile cu stilul său inconfundabil.

Pregătiți de marea călătorie am fost de amfitrionii Snatt&Vix, prietenii noștri care de atâția ani de zile conduc corabia numită TrancEnDance din România de fiecare dată cu măiestrie spre noi și noi orizonturi. Un warm up special de trei ore, adaptat la pregătirea intrării în scenă a celui care în călătoria muzicală pe care o întreprinde în 2015 s-a oprit dedicând o noapte și o piesă Bucureștiului, României.

Cele sapte ore de trance & progressive au fost pigmentate dupa prima ora a setului mixat de Markus Schulz cu aparitia pe scena a Adinei Butar, una dintre cele mai bine cotate voci din peisajul EDM international si care realmente a facut sa dea in clocot cortul incalzit de la Arenele Romane. Daca Markus Schulz a revenit in Romania pentru aceasta noapte, cu siguranta un mare merit ii apartine si Adinei Butar.

Pentru acest prim eveniment trance din 2015, o reușită organizatorică din toate punctele de vedere, nu putem decât să ridicăm mâinile în semn de recunoștință și să plecăm cu gândul spre următoarea întâlnire.

Până atunci însă să ne amintim, deja, cum a fost la Markus Schulz cu Snatt&Vix și Adina Butar la Arenele Române în geroasă noapte de 7 spre 8 februarie 2015, o dată care va rămâne marcată cu “bifat” în calendarul de evenimente al oricărui trance care se respectă.

Si pentru ca amintirile sunt pastrate cel mai bine in imagini va propun sa vedem impreuna cele mai bune instantanee surprinse de Claudiu, un fotograf de exceptie, un un prieten trancer nelipsit de la toate evenimentele de gen.

Bine făcut, România! Well done, Markus Schulz!

Snatt&Vix Warm Up

Intrarea lui Markus Schulz

Markus Schulz & Tom Boxer – “Bine Facut, Romania”

Adina Butar intr-un recital incendiar

Apogeul nebuniei trance de la Arenele Romane cu Adagio For Strings & Faded

Finalul unei nopti de poveste

Legenda coboara printre pamanteni

3 years ago

1 Comment

  1. Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Nu mai ezitati! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza