Menu
0 Comments

Photographer pentru prima data in Romania

Despre Photographer am putea crede, la o prima vedere, ca este un artist din spatele obiectivului, venit in Romania sa imortalizeze cea mai buna imagine a familiei trance de la noi din tara.

Si chiar daca am merge pe aceasta ipoteza n-am fi chiar pe o pista gresita, desi numele artistului ucrainean ar putea genera un strop de confuzie.

Photographer este un artist, insa unul al butoanelor, unul dintre cei mai buni DJ, producatori si remixeri de uplifting trance ai momentului.

Pe numele sau real Dmitry Chumak, Photographer produce muzica electronica din 2010 si s-a remarcat in anii din urma cu mai multe lansari de succes. Este suficient sa ascultam doar Airport pentru a intelege mai bine despre nivelul headliner-ului primei editii de United by Music.

In afara acestuia la pupitrul din Infinity Club and Lounge vor mai urca Sundancer, un cunoascut DJ autohton din echipa Radio DEEA, si evident amfitrionul Bogdan Vix.

Deschiderea evenimentului are loc incepand cu ora 23 a serii de vineri, 6 martie, iar pana in miezul noptii biletul costa 20 lei, urmand ca dupa miezul noptii pretul acestuia sa fie de 30 lei.

Daca tot a venit vorba de United by Music, trebuie spus ca acesta este un concept nou lansat la initiativa lui Bogdan Vix, jumatatea din Snatt & Vix, cel mai de succes proiect trance din Romania.

‎”UnitedByMusic‬ nu este un concept extremist !!! So, a nu se intelege ca la acest party se va canta doar 138++, insa headliner-ul si ce urmeaza dupa el au legatura mult mai mult cu “trance” trance decat la celelalte party-uri. Pana in headliner se vor auzi si multe ASOT-isme, progressive si EDM hits. Consider ca o sa fie muzica buna care se axeaza pe melos, pe muzicalitate dar si ritm de dans! Sa fim uniti de muzica buna “trance” friendly indiferent de bpm dar in acelasi timp sa tinem genul trance alive prin aducerea de headlineri trance si after cu uplifting si banging trance!”, a scris Bogdan Vix pe pagina de Facebook a evenimentului.

Potrivit organizatorilor, in masura in care acest prim eveniment va avea ecouri pozitive traduse intr-o reteta financiara pe plus, urmatorul artist care va incinge scenala la UnitedbyMusic va fi irlandezul Brian Kearney.

Acesta nu a fost ales intamplator ci in urma unui sondaj pe Facebook in cadrul caruia si-au exprimat optiunile pasionatii genului trance de la noi din tara.

10956825_678685498907694_6021648347765766899_n

Tags: , , , , , ,

1 thought on “Photographer pentru prima data in Romania”

 1. Gheorghe Grecu says:

  Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua
  extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara
  niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la
  zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si
  mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se
  lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem
  seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va
  oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza