Menu
0 Comments

Cu bicicleta la BRD Nastase Tiriac Trophy de la Arenele BNR

La Bucuresti a inceput deja traditionalul turneu de tenis din categoria ATP 250 BRD Nastase Tiriac Trophy, insa la fel ca si in anii precedenti organizatorii pastreaza o nota de regulament pe care, personal, nu o inteleg.

“In cadrul Arenelor BNR nu este permis accesul cu biciclete, aparate foto/video profesionale, obiecte contondente, mancare si bauturi aduse din exteriorul locatiei” (sursa)

Ok, n-as fi venit cu pateul cu branza de Giorgi in traista si nici cu suc de la dozator, cu atat mai putin n-as fi carat un ditamai DSLR-ul prin 104 cu briceagul in buzunarul de la spate al pantalonilor, insa cu bicicleta chiar as fi mers.

As fi pedalat de placere pana pe Dr.Staicovici si mi-as fi legat-o frumos intr-un spatiu special amenajat in interiorul Arenelor BNR.

As fi facut asta daca n-ar fi fost o utopie sa visez la normalitate. Pacat. S-ar putea sa urmaresc cateva meciuri la televizor sau, daca ma gandesc mai bine, am sa-mi prioritizez altfel timpul si mai degraba voi da cateva pedale pe afara.

UPDATE: Pana la urma se pare ca este permis accesul cu bicicleta in interiorul Arenelor BNR in limita locurilor disponibile in rastelul existent la fata locului.

Cu alte cuvinte, informatia prezentata pe site-ul oficial este neconforma cu realitate si conduce confuzie. Am primit asigurari ca se va face corectura de rigoare.

Pana atunci ce trebuie retinut este ca putem merge cu bicicletele la tenis doar in masura in care ne grabim sa fim acolo la prima ora pentru a prinde un loc in rastul de parcare.

Screenshot from 2015-04-21 13:16:39
Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza