Menu
0 Comments

Alianta Liberalilor si Democratilor by Tariceanu si Voiculescu

Cand in toata tara domneste o bascalie de nedescris si oamenii sunt preocupati daca Jon Snow a murit sau nu cu adevarat (faza care imi aduce aminte de celebra “cine l-a impuscat pe JR Ewing?”), mai si exista cetateni responsabili care se ocupa cu lucruri serioase.

Liberal-democratii lui Tariceanu fuzioneaza cu Partidul Conservator (fostul PUR daca mai tineti minte), anunta RRA.

Noua constructie, care se doreste una de centru-dreapta, se va numi Alianta Liberalilor si Democratilor si, potrivit unuia dintre liderii constructiei (in speta Tariceanu), se pozitioneaza ca o alternativa la dualismul PSD (cu toti partenerii uneperisti alaturi) vs. PNL (in nuante de portocaliu).

Cu alte cuvinte o a treia cale propusa romanilor, insa mie personal imi seamana izbitor cu celebra zicala “aceeasi Marie, cu alta palarie”.

Radem, glumim, dar sunt sanse mari sa prinda un 10% la viitorul test electoral, mai ales daca tinem cont pe cine au in spate d.p.d.v. media si aici ma refer evident la trustul Intact.

In alta ordine de idei, singurul lucru bun asa la prima vedere din aceasta fuziune ma gandesc ca ar fi disparitia termenului de Conservator din peisajul politic romanesc actual. Cred ca sunteti de acord cu mine ca a te numi “conservator” dupa 89 reprezinta totusi o blasfemie.

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza