Menu
0 Comments

Mirel Radoi sufera o intindere de acuzativ dupa Supercupa

“Am practicat un joc pe care le-a convenit lor”, a spus Mirel Radoi dupa pierderea Supercupei Romaniei intr-un acces fortat de acuzativ. Cu alte cuvinte, directorul sportiv al Stelei putem spune ca tocmai ce a suferit o intindere de acuzativ din cauza caniculei.

Daca printr-o minune Claudiu Raducanu citeste aceste randuri, il anuntam sa nu-si faca nicio grija. Canicula nu face nici pe departe la fel de multe victime precum limba romana!

Dar sigur ca da, Steaua a jucat in acest amical de Supercupa precum fracturarea limbii romane din partea domnului care tocmai si-a dat BAC-ul la 34 ani.

Asta face parte din filozofia “latifundiarului din Pipera”. Radoi n-are nicio vina, doar ca palaria pe care o poarta e mai mare decat capul. Si unde cap nu e, vai de picioare…picioarele jucatorilor din teren, evident.

Steaua a aratat ca o echipa adunata de pe plaja de la Mamaia si obligata sa joace intr-un meci cu o miza imaginata doar de unii. Au mai fost unii prin 92 adunati de pe plaja, dar blonzii aceia din tara lui Hamlet chiar au ramas in istorie.

Nu trebuie sa ne mintim singuri si nici sa-i inducem pe altii in eroare. Steaua lui Radoi este cu cel putin o clasa sub Steaua lui Costel Galca, omul care nici macar n-a primit un “la revedere” cordial dupa hattrick-ul sezonului trecut.

Singura speranta pentru Radoi dupa Supercupa de la Constanta ar fi ca si predecesorul sau a inceput intr-o maniera identica aventura la Steaua. Galca a pierdut si el Supercupa, pentru ca a apoi sa castige tot pe plan intern. Nu mai intram in amanunte cum s-a chinuit FCSB-ul returului sa treaca linia de sosire in campionat.

Cu transferuri de mana a doua, un antrenor impecabil la statul in costum, dar inca departe de a lasa macar impresia ca stie ce face in vestiar, pentru Steaua se anunta o vara la fel de incinsa ca seara de la Constanta.

Si Trencin asteapta dupa colt pentru a oferi cel mai elocvent test al Stelei lui Radoi.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.