Simona Halep s-a suparat pe Romania

Simona Halep s-a suparat pe Romania pentru ca e criticata (!): “…sunt obisnuita sa aud lucruri rele despre mine în Romania. Nu mai este o problema reala pentru mine si nu-mi pasa de ce spune lumea. Nu mai este o problema reală pentru mine si nu-mi pasa de ce spune lumea. Ei pot spune lucrurile acelea rele despre mine, deoarce eu stiu cat de greu muncesc în fiecare zi. Asa ca nu trebuie sa dau socoteala pentru ceea ce fac…”. (sursa: Telegraph.co.uk)

Si cu toate astea niste milioane de oameni si-au pus sperantele in ea la un moment dat. Acum ca ea nu a inteles cu ce se mananca celebritatea si ca trebuie sa-ti asumi pozitia pe care o ocupi e alta discutie.

Eu spre exemplu ma numar printre cei care nu am inteles un lucru, nu cum a reusit sa piarda la Cepelova, si anume prin ce artificiu logic a reusit sa ajunga de la Wim Fissette la Daniel Dobre via Victor Ionita (?!?).

In locul ei pe asta as fi mai degraba suparat, nu pe Romania unde gura lumii e oricum sloboda de la natura.

P.S. O intrebare pentru Simona Halep, ce sa mai zica oamenii care au muncit o viata intreaga 8-10 ore pe zi pentru o pensie de 100-200 de euro pe luna?

S-ar supara si ei pe Romania, dar poate multi nu mai au nici puterea sa o faca. Nici macar luxul de a fi suparati nu si-l mai permit.

Asa ca, domnisoara Halep, cu tot respectul, ar trebui sa cantariti mai bine cand va suparati asa pe o tara pentru care pana mai ieri, alaltaieri erati dispusa sa faceti orice.

Nu-mi permit sa va dau sfaturi, dar probabil ati auzit cel putin in treacat despre cat de usor este sa ajungi in varful unei ierarhii, fie ea si sportiva, si cat de dificil este sa ramai acolo. Se numeste constanta si n-ar trebui sa deznadajduiti asa de la prima Cepelova aparuta in calea dumneavoastra, mai ales ca la 23 ani aveti inca suficient timp in fata pentru a rasturna orice ierarhie.

sursa foto: Flickr

3 years ago

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza